Tesla H785 front
Tesla H785 front

Tesla Tablet H785 – NAJBOLJE ILI NIŠTA!

Brend Tesla predstavlja novi, vrhunski tablet sa ekranom od 7.85 inča – Tesla Tablet H785. Neverovatan ekran, kvalitetna izrada i vrhunske karakteristike kandiduju ga za lidera u klasi tableta sa ekranom od 7.85 inča.

Perfektan ekran

Kreiran da svojim korisnicima pruži najbolje moguće iskustvo u radu, Tesla Tablet H785 ima ekran izuzetne rezolucije od 2048×1536 piksela, što je značajno više i od Full HD standarda za televizore. Intenzivno, ali prijatno osvetljenje omogućava lako čitanje i pod direktnim dnevnim svetlom, a IPS tehnologija obezbeđuje ravnopravni pogled iz svakog ugla, bez promene u živopisnom prikazu boja. Pažljivo odabran odnos stranica ekrana idealan je za čitanje raznovrsnih sadržaja kao što su PDF dokumenti, elektronske knjige, internet stranice i ostalo.

Kompaktan i kvalitetan

Tesla Tablet H785 dolazi u kombinaciji crne boje i naglašenih sivih ivica, što mu daje ozbiljan, visokostilizovani izgled. Dijagonala ekrana od 7.85 inča i odnos stranica 4:3 doprinose skladnom odnosu elegancije i prenosivosti, jer Tesla Tablet H785 je odlično prilagođen ruci, a svi tasteri i priključci su mu lako dostupni.

Čvrst, a lagan

Zahvaljujući aluminijumskim površinama, Tesla Tablet H785 je izdržljiv, lagan i ne zagreva se ni pod najvećim opterećenjem. Ekran koji se prostire do ivica omogućava lako rukovanje i snalaženje, a izuzetno tanak profil – prepoznatljivost i u najekskluzivnijem društvu.

Moćan hardver

Intel® Bay Trail-CR Z3735F četvorojezgarni procesor s lakoćom prevazilazi i najveća iskušenja. Uz brži odziv nego ikada, glatko surfovanje po web-u, laki simultani rad sa više aplikacija, uzbudljivu 3D grafiku i živopisni HD video, jasno je da se u izradi Tesla tableta H785 nije štedelo. 2GB radne memorije obezbeđuju premium performanse, za još lakši, brži i skladniji rad i korišćenje svih prednosti Android 4.4 KitKat sistema. Grafička karta unapređena je u odnosu na prethodnu generaciju Tesla tableta, a osnažena 4300mAH baterija omogućava visoku autonomiju pri samo jednom punjenju.

Široke mogućnosti za proširenje

Tesla Tablet H785 dolazi sa ugrađenih komotnih 16 GB brze fleš memorije koja se koristi za operativni sistem, instalaciju aplikacija i snimanje multimedijalnih sadržaja. Ako želite dodatno povećanje prostora za snimanje podataka, na raspolaganju vam je mikro SD slot koji podržava kartice kapaciteta do 32 GB. Uz Tesla Tablet H785 isporučuje se i USB OTG adapter, pa na njega možete da priključite i drugu perifernu opremu, poput tastature i miša.

Najnoviji Tesla Android tablet dolazi sa KitKat (Android 4.4.4) operativnim sistemom koji je odlično optimizovan za ovaj uređaj i omogućava brzo i tečno odvijanje svih operacija. U saradnji sa proizvođačem ekranske tastature SwiftKey, omogućena je i mnogo bolja podrška za pisanje na jezicima regiona jer, uz aktuelnu bazu reči i izraza, korisnici sada po želji mogu da instaliraju i dodatne jezike, potpuno besplatno.

Tesla Tablet H785 će se u prodaji pojaviti danas, 4. maja 2015., a više informacija potražite putem adrese: www.tesla.info.

Izvor i foto: Tesla