01 SmartWatch3 Stainless Steel Side

Sony SmartWatch 3 u “čeličnoj” verziji

Na CES 2015 sajmu Sony je predstavio nove proizvode, partnere i iskustva za svoj sve prisutniji segment nosivih uređaja– elegantno izdanje SmartWatch 3 od nerđajućeg čelika, novu Lifelog saradnju, kao i koncept nosivih uređaja, uključujući multi-senzor, vodootporne prototipe slušalica iz kompanije Sony Corporation, dizajnirane za optimizaciju performansi i praćenje rezultata u realnom vremenu trčanja.

“Naš pristup pametnoj, nosivoj tehnologiji je zasnovan na utemeljenim i raznovrsnim iskustvima korisnika, i pružanju izbora lepih, funkcionalnih proizvoda,” izjavio je Kaz Tajima, viši potpredsednik, rukovodilac UX kreativnog dizajna i planiranja Sony Mobile Communication-sa. “Ekspanzija Lifelog-a –u smislu njegovog otvorenog API-ja i naše vizije novih nosivih koncepata – omogućiće našim kreativnim partnerima da integrišu njihove aplikacije i usluge na našoj platformi – pružajući našim korisnicima pristup bogatijim, najšarolikijim prenosivim ekosistemima”.

Nakon početka partnerstva sa kompanijom Google prošle jeseni, SmartWatch 3 je poslednja generacija Sony “SmartWatch” uređaja, od nerđajućeg čelika koji će globalno biti dostupan od sledećeg meseca.

SmartWatch 3 od prelepog nerđajućeg čelika odlično se uklapa u vanvremensku estetiku za premijum izgled i osećaj. Poseduje 1,6-inčni 320×320 TFT LCD transflektivni ekran za vidljivost pri jakom svetlu, i vodootporan je sa rejtinogm IP68 – puni se preko standardnog microUSB porta.

­

Kako bi dodatno proširio spektar stilova nošenja, Sony je predstavio i novi SmartWatch 3 držač, omogućavajući korisnicima i partnerima da prilagode SmartWatch 3 bilo kojim standardnim narukvicama od 24mm; ova pogodnost će biti dostupna početkom 2015. godine.

Čak i bez Android pametnog telefona, SmartWatch 3 je zabavan i koristan uz impresivne samostalne funkcionalnosti – uverljiva reprodukcija muzike, inteligentna tehnologija senzora i jedinstveno urgrađen GPS senzor.

Golfshot i iFit su prva dva developera/programera koji već stvaraju Andorid Wear iskustvo sa samostalnim mogućnostima koje SmartWatch 3 poseduje,– od januara, svaki SmartWatch 3 korisnik će imati ekskluzivni pristupm premijum Golfshot i iFit aplikacijma pravo iz kutije. Golfshot i iFit timovi već rade na stvaranju novog Android Wear iskustva sa Smartwatch 3 samostalnim opcijama, sa performansama koje će podjednako pratiti tok trčanja i trasu,  koje će funkcionisati samostalno. Od januara, svaki korisnik SmartWatch 3 će imati ekskluzivan pristum premium Golfshot i iFit aplikacijama.

Foto: Sony