tesla 6.2 lite perspective group front

Predstavljen Tesla Smartphone 6.2 Lite

Kompanija Comtrade je predstavila novi pametni telefon iz serije 6 – Tesla Smartphone 6.2 Lite. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon odgovorio visokim standardima korisnika, a krajnji rezultat je izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan pametan telefon sa ekranom koji prevazilazi cenovnu kategoriju, podrškom za Dual SIM i 4G vezu i atraktivnom cenom.

Ekran koji prevazilazi cenovnu kategoriju

OGS (One glass solution) ekran izrađen je uz pomoć tehnologije koja bi se mogla opisati kao “vrhunska slika bez mnogo posrednika”, jer uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana, ovo rešenje obezbeđuje nestvarno jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju. Uz to, podešavanja ekrana preko MiraVision opcije omogućiće korisnicima da podese boje po sopstvenoj želji ili potrebi. S obzirom na to da se radi o IPS ekranu sa odličnom reprodukcijom boja, automatskim prilagođavanjem osvetljenja i oštrim prikazom, sve je podređeno vrhunskom vizuelnom doživljaju.

Vrhunska navigacija

Gde god da se krene, GPS i Glonass sistemi pozicioniranja će brzo i precizno voditi u željenom pravcu, bilo da se koriste Google Maps, iGO, Here Maps ili neki od sličnih programa za navigaciju.

Kamere na visini zadatka

Ako poželite da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima ili jednostavno sačuvate neke informacije. U takvim trenucima, Tesla Smartphone 6.2 Lite na raspolaganje stavlja zadnju kameru od 8MP sa HDR funkcijom, blicom i auto-fokusom, kao i prednju kameru sa rezolucijom od 5MP, za super autoportrete (selfije). Odlična sočiva i senzori obezbeđuju visoki kvalitet fotografija, a možda će čak i inspirisati da se eksperimentiše sa brojnim mogućnostima snimanja.

Multimedijalno uživanje

Tesla Smartphone 6.2 Lite je kao stvoren za uživanje u multimedijalnim sadržajima, zahvaljujući kvalitetnom ekranu i adekvatno glasnom zvuku. Za uživanje u privatnosti, tu su slušalice sa mikrofonom, a na raspolaganju je i 16 GB prostora za snimanje video materijala i muzike, uz mogućnost proširenja putem mikro SD kartice do 64 GB.

I još mnogo toga…

  • Android Marshmallow 6.0
  • IPS HD ekran od 5“
  • Kamere od 8 i 5MP
  • Baterija kapaciteta 2200mAh
  • Kvalitetna izrada i metalno telo za veću otpornost
  • 64-bitni procesor sa četiri jezgra, uz 2GB RAM-a i 16GB prostora za čuvanje podataka
  • Podrška za dve SIM kartice
  • 4G SIM funkcija

Izvor: Tesla