smartphone6.2

Brend Tesla predstavlja Tesla Smartphone 6.2

Brend Tesla predstavlja novi pametni telefon serije 6 – Tesla Smartphone 6.2 ilustruje stalnu težnju ka napretku cele porodice Tesla pametnih telefona.

Uloženo je mnogo truda da bi ovaj telefon odgovorio visokim standardima naših korisnika, a krajnji rezultat je izuzetno brz, kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj sa odličnim ekranom, sjajnom kamerom, podrškom za dve SIM kartice i 4G vezu, izuzetnim GPS-om i veoma atraktivnom cenom.

Odličan, a zaštićen ekran

OGS (One glass solution) ekran izrađen je uz pomoć tehnologije koja bi se mogla opisati kao “vrhunska slika bez mnogo posrednika”, jer uklanjanjem dodatnog sloja stakla i redukovanjem debljine ekrana, ovo rešenje obezbeđuje nestvarno jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju. Uz to, podešavanja ekrana preko MiraVision opcije omogućiće vam da podesite boje po sopstvenoj želji ili potrebi.

Ekran mobilnog telefona često je izložen oštećenjima i neophodna da mu je dodatna zaštita. Zbog toga je za Tesla Smartphone 6.2 obezbeđena odlična DragonTrail zaštita ekrana u kombinaciji sa fabrički zalepljenom zaštitnom folijom. S obzirom da se radi o IPS ekranu sa odličnom reprodukcijom boja, automatskim prilagođavanjem osvetljenja i oštrim prikazom, zaista bi bila šteta da se izloži i najmanjem oštećenju.

Izvanredna kamera

Često ćete poželeti da zabeležite neki trenutak, podelite iskustvo sa prijateljima na društvenim mrežama ili jednostavno sačuvate neke informacije. U takvim trenucima, Tesla Smartphone 6.2 na raspolaganje stavlja zadnju kameru od 13MP sa HDR funkcijom, blicom i auto-fokusom, kao i prednju kameru sa rezolucijom od 5MP, za odlične autoportrete (selfije). Samsung senzori obezbeđuju visoki kvalitet fotografija, i možda će vas čak i inspirisati da eksperimentišete sa brojnim mogućnostima koje su vam na raspolaganju.

Multimedijalno uživanje

Tesla Smartphone 6.2 se odlično snalazi sa multimedijalnim sadržajima, zahvaljujući dobrom ekranu i kvalitetnom i adekvatno glasnom zvuku. Za uživanje u privatnosti, tu su slušalice sa mikrofonom, a na raspolaganju je i ukupno 32 GB prostora za snimanje video materijala i muzike, uz mogućnost proširenja putem mikro SD kartice do 32GB, opciono u SIM 2 slotu.

I još mnogo toga…

  • Android Marshmallow 6.0
  • IPS HD ekran sa DragonTrail zaštitom
  • Izvanredne Samsung 13 MP/5MP kamere za posebne trenutke u punom sjaju
  • Odlična baterija od 2850mAh
  • Kvalitetna izrada i metalno telo za veću otpornost
  • 64-bitni procesor sa osam jezgara, uz 3GB RAM-a i 32GB prostora za vaše podatke
  • Podrška za dve SIM kartice – dual SIM, da odvojite poslovno od privatnog
  • 4G SIM funkcija

Izvor: Tesla.