19197756 10211284833375686 1091865360 o

Beatsˣ – super cool bežične slušalice!

Iz kompanije Beats stižu jedne više nego zanimljive bežične slušalice koje imaju za zadatak da na tržištu ultra portabilnih rešenja donesu balans između kvaliteta i slobode u pokretu, ali ida postave domaći zadatak nekim ultra visoko kotiranim brendovima koji još uvek nisu predstavili svoja rešenja u ovoj atraktivnoj kategoriji slušalica. Njihova oznaka je Beatsˣ i reč je o pravim super cool bežičnim slušalicama!

Beatsˣ su jednostavno dizajnirane slušalice koje se mogu naći u više različitih boja (crna, bela, plava i siva), male su težine i veoma lepo leže u ušnim školjkama zbog ergonomije koju imaju i materijala od kojih su napravljene. Na sebi imaju izvedene kontrole za upravljenje jačinom zvuka, kao i mikrofon za komunikaciju prilikom telefonskog ili nekog drugog poziva. Mnogi će sada pomisliti kako ove slušalice lako mogu da ispadnu prilikom nekih intenzivnijih vežbi ili dinamičnog kretanja, ali u praksi to nije tako, jer je proizvođač razvio Flex-Form kabl koji donosi stabilnost i fleksibilnost i omogućava da slušalice u ušima ostanu stabilne. Čak i pri višečasovnom trčanju i pentranju po planinama Beatsˣ slušalice su savršeno fiksirane za ušne školjke.

Kvalitet izrade ovih slušalica je dobar, mada za preporučenu maloprodajnu cenu od 22.090,00 dinara moralo je to za nijansu bolje – mišljenja smo da je proizvođač mogao još malo da se poigra sa prirodnim materijala, čisto da stavi do znanja u svakom smislu da je rač o ozbiljnim slušalicama kod kojih se vodilo računa o svakom detalju. Sa druge strane hardverska konstrukcija je tip top, a ako se na sve doda da je Beats ove slušalice opremio i sa baterijom radne autonomije od 8 sati, onda je sve jasno. Odlična stvar je što se baterija veoma brzo puni i što ima implementiranu Fast Fuel tehnologiju sa kojom se baterija za 5 minuta punjenja napuni toliko da pruža dva sata slušanja muzike.

Povezivanje sa nosačima zvuka se obavlja preko Bluetooth veze i to gotovo trenutno, a Beatsˣ slušalice se bez problema razumeju kako sa iOS, tako i sa Android telefonima i ostalim mobilnim uređajima. Kada se jednom upare sa izvorom zvuka svaki sledeći put povezivanje se obavlja automatski i trenutno čim se značajno skraćuje vreme do uživanja u omiljenim notama. Veza je u 90% slučajeva maksimalno stabilna, a jedina punjaca konekcije se javljaju sa uređajima čiji su Bluetooth adapteri lošijeg kvaliteta.

Kvalitet zvuka za klasu u kojoj se nalaze Beatsˣ slušalice je dobar. Po aktuelnim i priznatim audio testovima svi tonovi su maksimalno verno reprodukovani, dok je bas prijatan za uši i korektno izbalansiran. Sa ovim slušalicama moguće je uživati kako u modernoj muzici, tako i u elektronskoj i klasičnoj, kao i u sjajnim filmskim notama i tradicionalnoj muzici. Beats ih je tako optimizovao da jednostavno svi muzički pravci odlično zvuče. Za kvalitet zvuka, ocena je čista 8!

Beatsˣ su jednostavno dizajnirane slušalice opremljene sjajnim tehnološkim rešenjima koja značajno doprinose kvalitetu zvuka i prosto dižu adrenalin u krvi isto koliko i fizička aktivnost. Poseduju bateriju odlične radne autonomije i lako se održavaju, što im je veliko plus u odnosu na slična rešenja. Cena im nije mala, to stoji, ali to je neizbežno kod proizvoda koji su iznad proseka – jednostavno, dobro mora da se plati!

Cena (sa PDV-om): 22.090,00 dinara

Kontakt: iStyle