Clash Royale kvalifikacije

„Telenor arena“ prvi Clash Royale turnir u regionu

„Telenor arena“, prvi turnir u igrici Clash Royale u regionu, održan je u nedelju, a najbolja 64 takmičara iz cele Srbije i Crne Gore imala su priliku da odmere snage. Za turnir se prijavilo više od 2700 učesnika u 89 klanova, dok je za učešće u kvalifikacijama formirano osam klanova koje su činili najuspešniji igrači.

Nakon višečasovne  borbe, osam četvrtfinalista iz kvalifikacija se borilo u „Telenor areni“, koja je uživo prenošena na YouTube kanalu i Facebook strani Telenor Srbije. Najbolji među njima je bio Aleksandar Janković iz klana SRB Royal Guard, koji će biti predstavnik Srbije na međunarodnom ClashCon turniru u Los Anđelesu. Drugo mesto izborio je Jovica Đurišić kao predstavnik klana SRB Royal Guard 3, dok je treće mesto pripalo Mlađanu Gadžiću koji se prijavio na turnir bez klana.

Turnir „Telenor arena“ organizovan je u partnerstvu sa SuperCell kompanijom iz Helsinkija u Finskoj, koja razvija igrice za mobilne telefone. Od 2010 godine, SuperCell je lansirao četiri igrice koje su stekle svetsku popularnost.

Zahvaljujući Telenor mreži i brzom internetu koji svuda dostupan, korisnicima je omogućeno besprekorno korišćenje digitalnih servisa poput igrica Clash of Clans i Clash Royale u svakom trenutku.