3A

AQOS Technologies postao partner Games2win, vodećom svetskom kompanijom za igrice

San Francisko – Games2win: Jedna od vodećih kompanija mobilnih igrica na svetu, Games2win, sa preko 150 miliona korisnika, objavila je svoje partnerstvo sa kompanijom AQOS Technologies, koja je svoje umeće dizajniranja automobila prilagodila globalnom tržištu mobilnih igrica.

Objašnjavajući partnerstvo, izvršni direktor Games2win i suosnivač Alok Kejrivalrekao je: “U našem porfoliju posedujemo jednu od najboljih i najvećih svetskih igrica za vožnju i parkiranje. Mnoge od naših igrica, kao što su Driving Academy/Akademija vožnje (iTunes / Android) i High School Driving Test/Test vožnje za srednju školu (iTunes / Android) su na vodećim pozicijama globalno. Igrači vole da voze nove, uzbudljive, estetski lepo dizajnirane automobile u ovim igricama, a naše partnerstvo sa AQOS Technologies doprinosi upravo tome! AQOS Technologies je izvrsna kompanija za dizajn automobila (iz Beograda, Srbija) čije smo prelepo dizajnirane automobile uvrstili u našu najnoviju verziju igrice Driving Academy. ”

Marko Cvetković – iz kompanije AQOS Technologiesje rekao: “Veoma smo srećni što smo se povezali sa Games2win, vodećom kompanijom u svetu stvaranja mobilnih igrica. Naše zajedničke vrednosti i ideje su ujedinjene, prepoznate i tako smo postali deo sveta igrica. Akademija vožnje (Driving Academy) je idealno mesto za predstavljanje naše vizije automobila koji će u bliskoj budućnosti krenuti u proizvodnju, posebno zbog činjenice da igrice sve više postaju neizbežno mesto za upoznavanje sa proizvodima. Mislimo da je igranje igrica slično kao vožnja stvarnim automobilima, jer je zabava ono što ljudi vole da rade, a AQOS automobili sigurno mogu ponuditi to iskustvo na tržištu. Radujemo se što ćemo nastaviti saradnju sa Games2win-om, a do tada vozite AQOS automobile i uživajte u trenucima “.

Alok je dodao: “Naš cilj je da podstaknemo talentovane dizajnere automobila da predstave svoje automobile u našim igricama. Mnogi dizajneri automobila ne uspevaju da vide svoje radove kako zažive. Games2win gejmifikuje njihov dizajn u virtuelne automobile koji se realno mogu voziti u našim mobilnim igricama. Igrice omogućavaju igračima da prilagođavaju ove automobile po njihovim željama i uživaju u vožnji u različitim okruženjima. Zahvaljujući ovim naporima, nadamo se da ćemo povećati vidljivost talentovanih dizajnera, kompanija za dizajn automobila, avantgardnih umetnika i učiniti ih popularnim putem naših mobilnih igrica. Naša želja je da vidimo kako njihove vizije dizajna postaju pravi automobili zahvaljujući naporima naše kompanije. Partnerstvo sa kompanijom AQOS Technologies je prvo od mnogih takvih partnerstava u budućnosti.’’