Screen Shot 2014 12 23 at 18.14.05

Apple iCup: šoljica za kafu stvorena da zadivi

Ima neka tajna veza između tek pripremljene kafe i računara. To dobro znaju svi oni koji ne započinju jutro bez računara i šolje za kafu. Ako spadate upravo u ovo sortu, onda će vas oduševiti inovativna šoljica za kafu „iCup“, dizajnirana tako da očara i svog konzumenta i posmatrača.

Ljubav prema jutarnjoj kafi i novostima na internetu ne jenjava. Baš iz tog razloga, dizajner, 3D umetnik i ilustrator iz Vankuvera, Tomislav Zvonarić je osmislio koncept šoljice za kafu sa USB priključkom.

Ova originalna šoljica za kafu, kao i njena tacna ima oblik zagrižene jabuke, najprepoznatijeg simbola kompanije Apple. Drška šolje je zamišljena kao petiljka jabuke. Uz pomoć USB priključka koji koristi napajanje računara, koji održavu kafu toplom, nezamislivo da ne poželite da popijete gutalj kafe iz ove predivne šoljice.

Šoljica je napravljena u vidu četiri boje: beloj, crnoj, crvenoj i zelenoj. Predviđeno je da konzument kafe uz šolju i tacnu, dobije i kašičicu koja isto ima oblik zagrižene jabuke.

Iako je šoljica još uvek u fazi koncepta, zanimljiva je ideja i razvijanje sistema koji će da omogući stvaranje pene, na kojoj bi se oslikavao lik Stiva Džobsa.

Veliki zalogaj ili ne, vreme će pokazati.

Nama, do tada ostaje da se divimo i razmislimo koja boja šoljica će se najbolje slagati sa našom računarom.

foto:YouTube screenshot