Nick Play Logo

Nickelodeon Play i omiljeni dečji junaci u Telenoru

Telenor je prvi mobilni operator u Srbiji, i regionu centralno – istočne Evrope koji nudi Nickelodeon Play, mobilnu aplikaciju najpopularnijeg dečijeg kanala Viacom grupe. Aplikacija koja je osvojila nagradu „Emi“zaizuzetno dostignuće u interaktivnim medijima, omogućiće korisnicima da omiljene crtaće, serije, i brojne originalne igrice i zabavne sadržaje koriste kad god i gde god požele, na mobilnim uređajima.

Nickelodeon Play sadržaće više od 150 epizoda crtanih filmova poput „Patrolne šape“, „Sunđer Bob Kockalone“, „Razvali igru“, „Alvin i veverice“, a svi video sadržaji dostupni su na srpskom jeziku, bez reklama, i predstavljaju potpuno bezbedno onlajn okruženje za decu. Takođe, najmlađa publika ima priliku da putem aplikacije gleda određene premijere sedam dana pre prikazivanja na kablovskoj televiziji.

„Radujemo se partnerstvu sa Telenorom i što ćemo korisnicima u Srbiji po prvi put omogućiti pristupvideo striming sadržaju Nickelodeon-a“, izjavio je Bartoš Vitak, viši potpredsednik i generalni menadžer za VIMN u centralno-istočnoj Evropi i Izraelu. „Ova aplikacija pružiće Telenor korisnicima veću fleksibilnost i mogućnosti izbora u tome kada i gde pristupaju Nickelodeon sadržajima”.

„Sada, kada je Nickleodeon Play deo Telenor digitalnog ekosistema, najmlađi korisnici imaju priliku da uživaju u sadržaju koji je namenjen njihovom uzrastu. Istovremeno, roditelji ne moraju da brinu jer sa ovom aplikacijom obezbeđujemo sigurno internet okruženje za njihovu decu. Telenor korisnici su prvi u regionu kojima je aplikacija dostupna i u potpunosti je prilagođena tržištu. Na ovaj način, nastavljamo da unapređujemo sadržaj koji nudimo, a samim tim i korisničko iskustvo“, rekao je Saša Filipović, izvršni direktor marketinga Telenora Srbija.

Nickelodeon Play korisnicima Telenora dostupan je u okviru Total2, 5 i 10 paketa kao i Play i Premium paketa, bez nadoknade.  Svi ostali postpejd korisnici mogu da aktiviraju i probno koriste aplikaciju 30 dana, nakon čega je cena tarifnog dodatka 195 dinara. Nickelodeon Play se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor, a korisnici dobijaju i dodatnih 10GB interneta za korišćenje aplikacije.