Screen Shot 2016 03 01 at 15.11.13

Besplatni vodič za pametne uređaje

Ne postoji veće zadovoljstvo na svetu od organizacije, pripreme i odlaska na savršeno isplaniran i zaslužen odmor. Ako niste stigli da pribeležite u svoj notes sve važne detalje o predstojećoj destinaciji, ne brinite, tu je Lonely Planet.

Svi zaljubeljenici u avanuru, putovanja i sve stvari koje ono nosi, mogu da odahnu ako nisu stigli da isplaniraju šta je sve vredno videti, posetiti i uslikati prilikom posete novom mestu.

Lonely planet je na radost mnogih, odlučio da predstavi mobilnu aplikaciju uz pomoć koje će korisnici moći da saznaju sve korisne informacije za određenu destinaciju a koje se već nalaze LP knjigama.

Mobilna aplikacija zaista izgleda magično, jednostavna je za korišćenje i lepo upakovana. I ono što je najbitnije, potpuno je besplatna za korišćenje. Super je što ovu aplikaciju korisnici mogu da koriste i kada nisu na mreži.

U slučaju da ste razmišljali da predstojećih meseci negde zbrišete iz zemlje, obezbedite se sa aplikacijom i budite spokojni. Aplikacija sa besplatnim vodičem se može preuzeti sa iTunes App Store-a ili preko Google Play-a!

I krenimo!

foto: screenshot