Nova iskra Moja kariera 2
Na poslovnom sastanku.

Nova Iskra: Priča o izboru najboljih

Ovog četvrtka Nova Iskra predstavlja predavanje Teodore Ćosić, konsultantkinje i partnerke u firmi Moja Kariera, čije je predavanje je namenjeno mladim ljudima koji se nalaze na početku svojih karijere i koji bi želeli da naprave prve korake ka profesionalnom razvitku i napretku.

Moja Kariera je slovenačka agencija koja je lider u pružanju usluga kadrovskog savetovanja i regrutovanja visokostručnih kadrova, osnovana 2000. godine.

Predavanje Executive Search – priča o izboru najboljih namenjeno je mladim ljudima koji se nalaze na početku svoje karijere i koji bi želeli da naprave prve korake ka profesionalnom razvitku i napretku. Predavanje će se baviti metodama koje mladi profesionalcimi mogu da koriste kako bi došli do zaposlenja, upoznaju poslodavce i njihove potrebe kao i da nauče kako da se predstave. Govoriće se o prednostima i manama prelaska iz frilensovanja u korporativni domen, i obratno.

Predavanje Executive Search – priča o izboru najboljih Teodore Ćosić biće održano u Novoj Iskri u četvrtak, 1. oktobra u 17.30 h.

Ulaz je slobodan.