Ucesnici Super Srbija projekta

Startuje Super Srbija

Postavljanjem proizvoda osam malih preduzetnika na police odabranih RODA marketa, uz višemesečne pripreme koje su tome prethodile, počeo je jedinstveni projekat „Super Srbija“, sa ciljem podsticanja domaćih preduzetnika.

Kako je izgledao preduzetnički put „od ideje do police“, javnost će saznati u televizijskoj emisiji „Super Srbija“, koja će se od 21. oktobra emitovati svake nedelje na TV PRVA u 18.45.  Kako bi svoje proizvode adekvatno pripremili za policu i kasnije promovisali, preduzetnicima je pružena maksimalna stručna i moralna podrška, a proizvodima koji budu osvojili srca potrošača i gledalaca tokom tri meseca trajanja Super Srbije, biće obezbeđeno mesto na polici i nakon završetka projekta.

Matija Protić, direktor područja marketinga u Mercatoru ovom prilikom izjavio je: „Svi proizvodi koje imamo na policama Roda marketa u okviru projekta „Super Srbija“ su plod kreativnosti i velike posvećenosti srpskih preduzetnika. O njihovoj posvećenosti najbolje govori vreme i trud koji su uložili zajedno sa našim stručnjacima, da bi njihovi proizvodni pogoni i sami proizvodi ispunili sve standarde i na kraju se našli na našim policama. Veoma nam je drago što smo danas u prilici da našim kupcima ponudimo ove jedinstvene i veoma kvalitetne proizvode. Upravo će naši kupci imati poslednju reč, jer će kupovinom proizvoda podržati srpske preduzetnike koje su kroz Super Srbiju dobili svoju veliku šansu.“

Na specijalnoj polici „Super Srbija“ u odabranim RODA megamarketima, svi zainteresovani će od 8. oktobra moći da kupe proizvode osam domaćih preduzetnika, učesnika projekta „Super Srbija“:
·      prirodni dezodorans u stiku (nana, vanila, lavanda, limun)– „Freshka gora“
·      set aksesoara za pse – „Kiki Pet Accessories“
·      med sa dodacima (borovnica, malina, seme koprive, kakao prah, čija seme) – „ Zlato u tegli“
·      Peglana paprika, ajvar blagi i ajvar ljuti – „Radanska ruža“
·      Konstruktor set za gradnju i konstruktivnu igru  – „Archiplay“
·      Čili umak, paradajz sos, dimljeni sušeni paradajz u maslinovom ulju – „Fatalni začini“
·      Carski sir, sir sa žalfijom, sir sa lavandom – „Sirana Jovanović“
·      Kraft pivo – „Razbeerbriga“