Screen Shot 2017 11 27 at 14.51.18

Edukacija za preduzetnike Pančeva: Osnove internet poslovanja

Fondacija “Registar nacionalnog internet domena” (RNIDS) i kompanija „MadNet“, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Južnobanatskog upravnog okruga, organizuju besplatnu jednodnevnu edukaciju za preduzetnike iz Pančeva i okoline.

Domaćin skupa je „MadNet“, kompanija sa sedištem u Pančevu, koja već 15 godina obezbeđuje Internet, televiziju, telefon i druge napredne usluge na trištu južnog Banata. „MadNet“ je takođe i ovlašćeni registarnacionalnih internet domena.

Edukacija se održava 28. novembra 2017. u zgradi Regionalne privredne komore, Zmaj Jovina 1a u Pančevu, sa početkom u 10.00.

Kroz četiri zanimljive teme i obilje primera iz prakse, predavači će učesnike upoznati sa osnovama pravilnog poslovnog prisustva na Internetu. Prisutni će kroz brojne savete doći do informacija na koji način, korišćenjem Interneta, mogu da unaprede svoje poslovanje. Takođe će iz prve ruke, od domaćina skupa, dobiti i informacije o tome kako praktično da realizuju svoje prisustvo na Internetu.

Teme i predavači

  • Pravilan poslovni nastup na Internetu: zašto treba imati svoj domen i sajt, i zašto mnogi kažu „moje“ kad misle na tuđe – Predrag Milićević, rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija u RNIDS-u
  • Kako razumeti razloge za izradu veb sajta: šta znači iz poslovne perspektive izrada veb sajta, i kako se kao privrednik pripremiti i učestvovati u njegovoj izradi – Dragan Varagić, bloger, onlajn strateg, profesionalni predavač i konsultant iz oblasti poslovne primene Interneta.
  • Nastup na društvenim mrežama: kako osmisliti poslovni nastup na drušvenim mrežama i kako ih koristiti na pravi način – Miloje Sekulić, osnivač i vlasnik agencije “Homepage” i član UO RNIDS-a.
  • Uvod u oglašavanje na Netu: put odlučivanja koji kupci prolaze, od momenta kada shvate da im određeni proizvod ili usluga treba, pa do same onlajn ili oflajn kupovine – Jelena Ožegović, saradnica za marketing i komunikacije u RNIDS-u

Satnica skupa

10.00 Uvodna reč
10.15 Predrag Milićević – Iz ugla Gugla i vaših potrošača
11.00 Pauza
11.15 Dragan Varagić – Kako razumeti razloge za izradu veb sajta
12.00 Pauza
12.30 Miloje Sekulić – Nastup na društvenim mrežama
13.15 Pauza
13.30 Jelena Ožegović – Uvod u oglašavanje na Netu
14.15 Kraj skupa

Prijava za učešće

Edukacija je besplatna za sve zainteresovane, ali je, zbog ograničenog kapaciteta sale, obavezna registracija slanjem mejla na jelena.ozegovic@rnids.rs , najkasnije do 27. novembra u 14.00 časova.