pomozimo kolarov stojanu humanitarni koncert 996

Pomozimo Kolarov Stojanu: humanitarni koncert

6. septembar, 21h, klub Route 66, Novi Sad

Stojan Kolarov, apsolvent Web dizajna iz Novog Sada, boluje od retke bolesti mucopolysaccharidosis tip 4 zbog koje je u invalidskim kolicima. Kako bi pomogli Sojanu da prikupi novac za operaciju u Parizu, organizovan je humanitarni koncert Pomozimo Kolarov Stojanu koji će biti održan 6. septembra od 21h u klubu Route 66 u Novom Sadu, a u okviru kog nastupaju bendovi Drugi Format, Nasty Michelle, Happy Hippy, Sound Control i Milan Mumin.

Posledice bolesti od koje boluje Stojan Kolarov su nedovoljan i nepravilan razvoj koštano-zglobnog-mišićnog aparata. Stojan je zbog ovog oboljenja u invalidskim kolicima, a hirurška intervencija je neophodna zbog izuzetnog suženja kičmenog kanala u vratnom delu kičme (pršljen C1) kako bi se sprečila dalja kompresija kičmene moždine. Operaciju je planirana za oktobar 2012. u Parizu (prof. Dr Michael Zerah) pošto tamo imaju iskustva sa ovom retkom bolešću, mucopolysaccharidosis tip 4.

“Da bi se obavila operacija potrebno je da obezbedim finansijska sredstva za operaciju, put i boravak u Parizu (pratioca-oca), a ne mogu ih obezbediti drugačije pošto živim sa ocem (penzioner), a majka mi je poginula u saobraćajnoj nesreći. Iz tog razloga pokrećem ovu HUMANITARNU AKCIJU i unapred se zahvaljujem svakoj pomoći od ljudi dobrog srca!”-kaže Stojan.

Stojanu možete da pomognete tako što ćete posetiti humanitarni koncert 6. septembra u klubu Route 66 u Novom Sadu (ulaznica je 200 dinara) ili uplatom priloga na sledeće račune:

DINARSKI RAČUN:
Banca Intesa
160-5500102308991-66
otvoren na ime:
STOJAN KOLAROV
ul. Čika Stevina 9
21137 NOVI SAD

DEVIZN IRAČUN:
SWIFT CODE: DBDBRSBG
IBAN/ACCOUNT CODE: RS35160553020036405528
otvoren na ime
STOJAN KOLAROV
ul. Cika Stevina 9
21137 NOVI SAD, SERBIA

www.kolarovstojan.in.rs