ID 100135034

Spremni za život udvoje?

Zaljubili ste se do neba i jedva čekate svaki naredni dan da ga provedete sa svojim partnerom. Leptirići u stomaku, duga u džepu i osmeh koji ne skidate sa lica, čini se, ceo svet je vaš. Da li ste konačno spremni da svijete gnezdo sa svojim ljubavnim saputnikom?

Život udvoje jeste ogroman korak napred u svakoj vezi. Nema boljeg testa za vezu od toga. “On kaže, ona kaže, ona je uradila, on je napravio”, najbolje se spoznaje životni saputnik upravo u zajedničkom prostoru i vremenu koje trošite zajedno.

Pored toga što ste posvećeni jedno drugome u potpunosti, još uvek niste sigurni da li je to sledeći logičan izbor? Ovo su neki od pokazatelja da ste spremni za ulazak u jazbinu sa svojim partnerom.

Primećujete da je vaša veza vremenom sve bolja.

Ako vam je zanimljivo, osećate da ste emotivno bliži sa svojim partnerom, lepo komunicirate i ne svađate se od jutra do sutra, ovo može biti dobar znak da ste spremni za sledeći korak. Bacite pogled na to gde ste sada i gde ste bili pre pet meseci. Ako zadovoljno trljate ruke, eto transporta za selidbe tu, iza onog ćoška! Nema vremena za gubljenje.

Znate šta možete da očekujete.

Dva, tri pa i četiri dana života zajedno ne znače ništa. Oba partnera se još uvek lepo ponašaju jedno prema drugome. Ali nedelju dana ili odmor na deset dana već pokazuje prave stvari. U slučaju da ste upoznati sa partnerovom navikom da ostavlja stvari za sobom ili on sa vašom da, vas kuvanje zaista ne zanima u životu onda znate šta da očekujete. Lepa i zdrava komunikacija donosi zdrav i srećan odnos ljudi koji se vole. Samo ovakvi ste spremni za život udvoje.

 

Zajedničkim planovima u budućnost.

Bitno je da ljubavni partneri imaju zajedničke planove koje će težiti da ostvare. Ako često uhvatite sebe kako ne možete da zamislite da odete na more bez partnera ili vam nedostaje na porodičnom ručku ili pak smišljate svoju budućnost u nekoj obećanoj zemlji, da, vreme je da se uselite jer zajedno je lakše i lepše. Čak i teži trenuci i neprijatna iznenađenja se lakše tolerišu uz svog saputnika koji vas čeka na sofi kraj prozora.

Provereno!

foto: tungphoto at FreeDigitalPhotos.net