zurka1

Poželite jedno drugo u Novoj godini!

Devojke i mladići, žene i muškarci, bake i deke, usmerite se jedno na drugo za predstojeće praznike. Budite emocinalno otvoreni. Ako ste usamljeni, naoštrite čula i ne propustite priliku za život u dvoje.

Nemojte da dozvolite da vas sputava razmišljanje „Šta će svet da misli?“. Ukoliko ste već dugo sami, krenite u akciju. Dobro raspoloženje uticaće da budete prihvaćeni.

Ukoliko niste usamljeni, dajte jedni drugima puno nežnosti. Poljupci su uvek dobrodošli, ma koliko godina da imate. Grlite se mnogo, jer zagrljaj leči sve.

Ako nemate svoju drugu polovinu, za novogodišnju noć učinite sledeće:

Devojke ne opterećujte se garderobom. Budite kreativne, oslobođene i zabavne. Stavite duge trepavice, roze šal, obucite zelene helanke i natapirajte svoje kose. Ponesite i mačku umesto šešira ako vam je volja, samo neka vam misao bude čista i pozitivna.

Pokažite Mu konačno svoju snagu i pravu lepotu. Neka ova  godina ne bude još jedna u kojoj ćete samo maštati o njemu, jer mašta i stvarnost se često ne podudaraju. Možda ipak nije toliko idealan. Vreme je da proverite!

Žene prestanite da razmišljate o svima, osim o sebi. Jeste da je vaša uloga odvajkada bila da brinete o porodici, ali vreme je da učinite nešto što će lično vama doneti životnu radost.

Ukoliko vam se neko sviđa, dajte sebi šansu. Uživajte u prazničnom raspoloženju i životu. Ako mislite kako više niste važne, kako se vaše emocije ne računaju, jer to priliči samo mladima, varate se. Dokle god brinete o sebi bićete mlade, srećne i sposobne da brinete i o drugima na pravi način. Ljubav prema muškarcu doneće vam lepši, i svakako, kvalitetniji život.

Momci, verovatno vam nije lako da Je osvojite, ali zapamtite da ništa lakše nije ni devojkama dok čekaju da im priđete. Budite sigurni u sebe, otvoreni, strpljivi, šarmantni i pristupačni. Nemojte samo da stojite u uskim majicama i da pokazujete svoju celogodišnju muku u teretani, već pokrenite glavu.

 Za početak obucite nešto komotnije, šarenije, opuštenije, pa će vam  i osvajanje biti mnogo uspešnije. Takvi, bićete mamac za inteligentne, kreativne i vredne devojke. Dozvolite sebi ludost u odevanju, opuštenost u razgovoru, ali budite šarmantni i umereni, i naravno, ne zaboravite na zabavu.

Muškarci, zreli, a usamljeni, promenite svoj emotivni status. Preuzmite stvar u svoje ruke, pa po lekcijama iz „bečke škole“ krenite u osvajanje. Svaku emotivnu opekotinu iz prošlosti, pretvorite u iskustvo. Onda navucite samopouzdanje, pa krenite u Novu godinu.

Ljubavi ima za sve. Potrebno je samo da je negujemo i održimo želju da pored svega, stvorimo i ljubavni život. Napravite mesta za nove ljude. Noću kada legnete, zamislite snažan zagrljaj tako da ga osetite. Stvari će krenuti na bolje, tek onda kada prizovemo sreću.

Verujte u istinu koja kaže da nije ostao sam samo onaj ko to nije želeo.

 foto:freedigitalphotos.net