ID 100303576

Decembar, mesec ljubavnih briga

Ne čekaju baš svi s nestrpljenjem novogodišnje praznike. Najluđa noć nas je oduvek veselila, ali i brinula, posebno zbog velikih očekivanja i pitanja gde ćemo za doček i da li ćemo to veče provesti sa voljenom osobom.

Postoje osobe, koji malo toga rade u paru. Ne idu na vaše rođendane, leto uvek planiraju bez vas, pa nije čudno kada kažu da će i novogodišnju noć provesti sami sa svojim društvom.

Da li je to, što partner ne planira da provede Novu godinu sa vama, razlog za raskid?

Mnogi kažu da nije, jer ima mnogo važnijih stvari od jedne zajedničke proslave. Međutim, ako malo razmislimo, to što partner ne želi da provede sa nama ovu noć, govori mnogo toga o vezi. Praznici koji nam stižu, uvek pozivaju da trenutke provedemo sa onima koje najviše volimo i tu nema razmišljanja, osim ako među nama postoji nešto o čemu ćutimo, a to je uglavnom, nedostatak emocija.

Novogodišnji praznici otkrivaju naše emocije. Uvek nam čestitaju oni koji misle na nas i kojima je stalo, baš kao i mi onima koje najviše volimo.

Mnogi će raskinuti pred doček, kako bi izbegli objašnjavanja i kako bi isplanirali ludu noć u svom stilu. Ukoliko vas partner ne planira u novogodišnjoj noći, jasno je da želi da bude na nekom drugom mestu, slobodan za nove doživljaje. Zato ne ćutite, već razgovarajte o tome. Kažite da to što ne želi da bude sa vama, govori sve o njegovim emocijama, daljim namerama.

Jednostavno je, ako ste nekome važni, želeće da praznike provedete zajedno i nikako drugačije. Ako ste sigurni da partner planira provod bez vas, počnite da želite da vam se u novoj godini dogodi neko bolji, pun ljubavi i poštovanja. Ko zna, možda se pojavi pre ponoći!