Mjuzikl Loša kopija života
Mjuzikl Loša kopija života

Mjuzikl “Loša kopija života” gostuje na Terazijama

Nakon premijere i još nekoliko vrlo uspešnih igranja u Kulturnom centru Novog Sada, hip-hop mjuzikl „Loša kopija života“ koji je za kratko vreme postao pozorišni i muzički hit u Novom Sadu, biće izveden u Beogradu u Pozorištu na Terazijama u ponedeljak 27. aprila od 20 časova.

Muzika iza koje stoji stvaralački talenat Skaj Viklera, ovom mjuziklu daje posebno snažan ton. Svakodnevnica nekad nije toliko sumorna dok joj se ne pogleda u oči. Kada u borbi sa olako usvojenim sistemom vrednosti pognemo glavu u znak predaje, na scenu stupa mlada generacija koja je spremna da ide “glavom kroz zid” samo da bi promenila današnjicu koju sa gorčinom naziva “Loša kopija života”. Prvi rep mjuzikl na našim prostorima govori upravo o njima, generaciji koja u sebi nosi bunt i novu energiju nošenu snažnim bitovima rep muzike, energiju svojstvenu onima koji ne pristaju na kompromise već od života traže ono što zaslužuju.

Sjajan tekst autorke Milene Depolo, iskazan je kroz režiju Boška Đorđevića i performans koji uključuje koreografiju Svetozara Krstića i Nebojše Gromilića uz sedam igrača na sceni i glumačku postavu predvođenu Miloradom Kaporom, Tanjom Pjevac, Ervinom Hadžimurtezićem i Markom Vasiljevićem. Kompozicije iza kojih stoji prepoznatljiv potpis Skaj Viklera, upotpunile su doživljaj ove nesvakidašnje transformacije klasičnog mjuzikla.

Karte su u prodaji na Biletarnici pozorišta na TERAZIJAMA po ceni od 900 dinara za parter i 700 dinara za balkon.