JAK 7161

Zvezdara teatar: Prodaja ulaznica za januarska izvođenja počinje

U novoj 2021. godini Zvezdara teatar nastavlja sa matine predstavama koje će biti izvođene vikendima sa početkom u 12 časova. Ovog januara na repertoaru je šest predstava za koje karte možete najbrže i najjednostavnije kupiti onlajn preko našeg sajta.

Godinu počinjemo sa predstavom Hipnoza jedne ljubavi, Dušana Kovačevića, koja je narepertoaru 16. januara. Dan kasnije, 17.1. na sceni Zvezdara teatra biće izvedena predstava Tre sorele, Stevana Koprivice.

Vikend nakon ovog rezervisan je za Ljubav u Savamali, Ivana Lalića koja se izvodi 23. januara i Bajku o pozorištu, Vladimira Đurđevića, koja je na repertoaru 24. januara.

Osama-Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića biće odigrana 30.1. a u nedelju 31. januara, Večera budala, Fransisa Vebera.

S obzirom na epidemiološku situaciju, značiće nam da u što većem broju kupujete karte preko našeg onlajn servisa, na linku https://bilet.zvezdarateatar.rs/repertoar.php#danas, kako bismo izbegli čekanje u redovima ispred blagajne i olakšali svima da dođu do karata. Još jedan važan argument ide u prilog onlajn kupovini, a to je da se novac prilikom otkazivanja predstave automatski refundira na račun kupca dok je za ulaznice kupljene na biletarnici refundaciju potrebno izvršiti na mestu kupovine.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave onlajn, blagajna će biti otvorena 26. i 27. decembra 10-12 časova, potom od 28. do 30. decembra u periodu od 12-18 sati, a nakon praznične pauze biletarnica počinje sa radom u petak, 8. januara 12-18h i tokom ovog meseca će raditi petkom 12-18h i subotom i nedeljom 10-12 časova.

foto: Jakov Simović