Zapleši na Sava Promenadi 1
SAVA NOVA,koncert nada pavlovic,Zarko dancuo i Beti Djordjevic Beograd 1804 2016 photo Predrag Mitic

Zapleši na Promenadi!

Na Sava Promenadi, na Platou preko puta podmornice, uz samu obalu reke, u sredu 21. juna, sa početkom od 20 časova, kompanija Belgrade Waterfront upriličiće muzičko-plesni performans za sve posetioce, u cilju obeležavanja Međunarodnog dana muzike.

Tokom tročasovnog programa posetioci će imati priliku da uživaju u jazz, tango, evergrin i filmskoj muzici, kao i nastupu profesionalnih plesača, koji će nakon predviđenog scenskog programa, nastaviti neformalno druženje sa prolaznicima, pozivajući ih da im se pridruže u plesu pod zvezdama. Na Sava Promenadi, koja će, uz pomoć specijalno osmišljene rasvete, biti  pretvorena u pravi podijum za igru, posetioci će uživati u muzici i spektakularnim potezima profesionalnih igrača, a istovremeno će imati priliku i da se sami oprobaju u igri. Posebnu čar manifestaciji pružiće neposredna blizina reke i otvoreno beogradsko nebo.

Za kvalitetan muzički program biće zadužen bend u čijem su sastavu dva vokala, kao i miks različitih instrumenata – violine, udaraljki i klavira, kako bi na najbolji način posetiocima dočarali fuziju zvukova. Prepustite se ritmu i uz romantične tonove plesom na Sava Promenadi i simbolično obeležite dolazak leta!

foto: Predrag Mitić