stand up

XII međunarodni festival stand up komedije

StandUpFest 2022 u dva grada Beograd i Novi Sad

Ove godine ljubitelji kvalitetne stand up komedije uživaće u svom omiljenom festivalu u dva grada – Beogradu i Novom Sadu. Programska šema festivala biće ista u oba grada, kako bi što više publike imalo priliku da vidi međunarodne, regionalne i domaće stand up komičare uživo na sceni, od 16 – 24. oktobra 2022. godine.

U Beogradu klub BitefArtCafe biće epicentar svih festivalskih dešavanja, a ujedno je i matični klub organizacije Standup.rs. U ovom klubu tokom cele godine Beograđani i svi drugi ljubitelji dobre komedije mogu pratiti stand up nastupe.

Po prvi put StandUpFest održava se u Novom Sadu, u Domu kulture, gde se već šest meseci održavaju nastupi stand up komičara u organizaciji Standup.rs-a.

Program Novi Sad
Stand up festival

Dakle, u Novom Sadu imamo premijeru festivala koji se već ustoličio u jedan od najznačajnijih festivala stand up komedije u regionu i po 12. put se održava u Beogradu.

Standup.rs ove godine ima goste iz Njujorka, Pariza, Barselone, iz regiona stižu komičari iz Slovenije i Hrvatske, a na festivalu će premijerno biti održani stand up program domaće produkcije.

Informacije o lokacijama:

StandUpFest Beograd

BitefArtCafe, Mitropolita Petra 8, Beograd

StandUpFest Novi Sad

Dom kulture, Ignjata Pavlasa 4, Novi Sad

Sav program možete videti na www.standup.rs.

Producent i promoter festivala: Standup.rs