NEDELJA VELIKIH POPUSTA

Vulkan: Cene svih knjiga snižene i do 40%!

Do 11. aprila samo na sajtu www.vulkani.rs uz besplatnu dostavu

Ne propustite veliku nedeljnu akciju na sajtu Vulkan izdavaštva, jer su cene svih knjiga snižene i do 40%!

Samo na sajtu www.vulkani.rs do 11. aprila bićete u mogućnosti da najbolje knjige, svetske i domaće bestselere, izdanja za decu i romane za tinejdžere kupite po specijalnim cenama! Ukoliko se odlučte za jednu knjigu, ostvarićete popust od 20% u odnosu na redovnu cenu, za dve knjige obračnava se popust od 30%, dok ćete, ukoliko kupite bilo koja tri naslova, ostvariti čk 40% popusta! I to nije sve! Za svaku porudžbinu u toku trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Posetite naš sajt i po izuzetno povoljnim cenama kupite knjige koje ste oduvek želeli! Preporučjemo vam nekoliko naslova.

Prepustite se knjizi koja će u vama probuditi emocije i provesti vas kroz raskošne i egzotiče krajeve sveta. Otkrijte istine o prošlim vremenima! Istorijski roman Draguljarće oduševiti i čtaoce koji uživaju u pričma o životima velikih ličosti i njihovim velikim ljubavima. Radnja je smeštena u raskošnu Barselonu s kraja XIX veka, a glavni junak je Bernat, mladić koji radi u draguljarskoj radionici svog oca. Kada upozna Izabelu, kćerku osiromašenog aristokrate, koji objavljuje da će ruku svoje kćeri dati onome ko mu ponudi najveći dijamant ikada viđen, njegov život se menja iz korena.

Fajnenšl tajms navodi da je Damin gambitjedan od naslova neprolazne vrednosti. Knjiga Voltera Tevisa skoro čtiri decenije istim intenzitetom oduševljava čtaoce svih generacija širom sveta i ljubitelje svih žanrova. Ovo je inspirativna prič o Bet Harmon, mladoj ženi koja nije dozvolila da je stereotipi sputaju. Izdigla se iz jednoličog života u sirotištu i postala heroina svog vremena. Osvajala je život kao što je osvajala polja na šahovskoj tabli i postala univerzalan simbol upornosti, želje i uspeha.

Roman Prvi putje idealna preporuka za tinejdžere i čtaoce koji su na korak od ulaska u svet zrelih i odraslih ljubitelja knjige, ali i za sve one koji uživaju u romantičim, ljubavnim pričma. Isprva je izgledalo kao sjajan plan. Kili je upravo napunila osamnaest godina i jedina je u svom društvu koja još nije uradila ono. Želi da to bude sa nekim kome veruje, i ko joj se zaista dopada. Problem je što sve dečke iz svoje škole poznaje oduvek, i zato ne može da poveruje u svoju sreću kada upozna neverovatno zgodnog deča.

Ukoliko vaše dete interesuje čdesni svet grče mitologije, koji nastanjuju bogovi, heroji i raznovrsna izuzetna stvorenja, edukativna knjiga Grči mitovi zadovoljiće njegovu radoznalost. Zaplovite s Jasonom i Argonautima, uhvatite se ukoštac s kalidonskim veprom zajedno s Atalantom, popnite se na Olimp i stanite pored vrhovnog boga Zevsa. Predivnim ilustracijama koje vizuelno upotpunjuju tekst i humorom koji mu daje poseban kvalitet, junaci iz grče mitologije su približeni mladim čtaocima. Prepustite se dobro poznatim pričma obučnim u novo ruho!

* Akcija traje do 11. aprila i odnosi se na sve naslove Vulkan izdavaštva, Vulkančća i YA Vulkana.
** Za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije za svaku porudžbinu je besplatna.
*** Do 11. aprila, kupovinom putem sajta www.vulkani.rs, jednu knjigu poručćete po ceni sniženoj za 20% u odnosu na redovnu, dve knjige po 30% nižoj ceni, a tri knjige po ceni sniženoj za čk 40%.