2385f257 4b92 4dbe 9cd3 f9d255649665

Mesto gde se ostvaruju snovi: Mala prodavnica čuda

U maštovitoj istorijskoj priči Mala prodavnica čuda autor Robert Dinsdejl vodi nas na mesto gde se dečji snovi ostvaruju i nemoguće postaje moguće: Papa Džekov emporijum igračaka. Ukoliko i dalje verujete u čarolije, roman o ljubavi, porodičnoj drami, ratu, gubitku i magiji oduševiće vas već na prvim stranicama. Ova očaravajuća, čarobna knjiga o misterioznoj prodavnici igračaka jedna je od najprodavanijih e-knjiga ikada.

Iako je početkom dvadesetog veka London obavijen mračnom senkom Prvog svetskog rata, u srcu Mejfera nalazi se mesto na kojem postoji tračak nade – neobična prodavnica igračaka. Papa Džek godinama pravi i prodaje nadaleko poznate čarobne igračke: drvene konjiće, šarene krpene kuce i mede, kutije za igračke koje su iznutra veće nego što izgledaju, papirno drveće koje raste iz kutija, limene vojnike koji vode svoje bitke… Baš kada dođe vreme da se njegovi sinovi Kaspar i Emil pridruže porodičnom poslu, u njihovu porodicu dolazi mlada Keti, ranjiva i bez krova nad glavom. Emporijum će je dočekati raširenih ruku, a ona će otkriti da, iako su sve prodavnice igračaka mesta prepuna čuda, samo jedna je zaista magična. Čitajući Malu prodavnicu čuda, krenite sa Keti u neverovatnu avanturu, kojoj ćete se uvek rado vraćati. Osetite magiju, čaroliju i radost na svakoj stranici i saznajte kakve tajne krije ovo čarobno mesto.

Autor Robert Dinsdejl odrastao je u Severnom Jorkširu, a trenutno živi u Eseksu sa ćerkom. Pored pisanja, voli šetnju uz obalu mora i rado provodi vreme u lokalnoj biblioteci. Njegov magični roman Mala prodavnica čuda čitaoci mogu potražiti u svim Vulkan knjižarama, kao i na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs.