predivna stvorenja knjiga i karte za film 271

Predivna stvorenja: knjiga i karte za film

Akcija Tuck-a i Lagune

Kupovinom knjige Predivna stvorenja u Laguninim knjižarama, dobijate dve karte za istoimeni film, u bioskopu Tuckwood. Kada kupite dve karte za film Predivna stvorenja, na poklon dobijate baš tu knjigu, saopštio je distributer Tuck…

“Ponekad nas neka knjiga toliko zaintrigira da pohitamo u bioskop da vidimo kako je to osmislio neki reditelj. A nekad se posle uzbudljivog filma bacimo na istoimenu knjigu, jer pisci možda otkrivaju još po koji, zanimljiv detalj. Mi smo obuhvatili ove dve stvari i zajedno, sa izdavačkom kućom Laguna, osmislili super stvar.” – kažu iz distributerske kuće Tuck.

Kupovinom knjige Predivna stvorenja u Laguninim knjižarama, dobijate dve karte za istoimeni film, u bioskopu Tuckwood. Kada kupite dve karte za film Predivna stvorenja, na poklon dobijate baš tu knjigu – i tako od četvrtka (28.02.) do nedelje (03.03.), dok traju zalihe.

Predivna stvorenja, bestseler lista New York Times, prvi je u seriji pisaca Kami Garsije i Margaret Stol i popularan je širom sveta:

Getlin u Južnoj Karolini možda izgleda kao uspavani južnjački gradić u kojem se nikad ništa ne dešava. Ali, ispod površine, postoje čudne i čarobne sile ukorenjene još u prošlosti, koje će izbiti na površinu, na način na koji stanovnici gradića ne mogu ni da zamisle. Nije slučajnost što već neko vreme Itan Vejt sanja snove o čudnoj devojci, u oluji svetlosti, koja traži njegovu pomoć. Onog trenutka kada se sretnu ostvaruje se povezanost, toliko jaka da oslobađa jednu sasvim drugačiju oluju. Njihova veza uznemiruje moćne sile Svetlosti i Tame, koje su generacijama održavale krhko primirje u ovom južnjačkom gradiću.