50ee7cc1 1039 42b3 a635 0c8a6364982a

KNJIGE ZA LETO!

Ovog leta očekuje vas erupcija dobrih knjiga! Vulkan izdavaštvo pokrenulo je sjajnu akciju – KNJIGE ZA LETO, samo na sajtu www.vulkani.rs

U prvoj nedelji jula ljubitelji dobre literature biće u prilici da nabave tri knjige po ceni od samo 666 dinara!

Za vas smo odabrali nekoliko naslova! Listu knjiga na akciji možete pogledati putem linka https://www.vulkani.rs/akcija.aspx.Preporučujemo vam da iskombinujete različite žanrove kako biste ovog leta dodatno ubrzali puls, oslobodili emocije i upoznali daleke nedokučive svetove. Budite brzi, jer akcija traje od 1. do 7. jula!

Ukoliko ste ljubitelj trilera, prave knjige za vas su Bornova odmazda i Pedeset pet. Borna su jurile mnoge vlade i mnogi atentatori, a on ih je sve nadmudrio. Bio je na meti terorista čije je planove osujetio. Sada je došao trenutak kada on želi samo jedno – osvetu! U drugom romanu, idilu malog grada u Australiji poremetiće dolazak dva čoveka. Obojica tvrde da su bili žrtve kidnapovanja, da su bili vezani lancima i da im je rečeno da su pedeset peta žrtva serijskog ubice. Dvojica osumnjičenih. Dve identične priče. Ko govori istinu?

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Bestseler Njujork tajmsa Devojka s tajnom uvešće nas u vreme kada su glamur i zavodljivost prikrivali greh i tajne. Roman koji će dotaći svaku emociju i probuditi u vama skrivene strasti.

Idealno štivo za fanove epske fantastike je Obećanje krvi. Zakoračite u svet u kom se predskazanja ostvaruju, a legende o bogovima zasnivaju na istini, svet u kome su tehnologija i magija isprepletane, svet u kome se vodi rat Devet nacija radi uspostavljanja pravde i mira.

* Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 1. do 7. jula, potrebno je da odaberete tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 666 dinara. Tokom trajanja akcije KNJIGE ZA LETO ne važe dodatni popusti. Dakle, krajnja cena je 666 dinara za tri knjige sa liste. Za narudžbine vrednosti preko 2.000 dinara kupci su oslobođeni plaćanja poštarine