3 KNJIGE ZA 987 RSD 1080x1080px

Vulkan: 3 knjige po ceni od 987 dinara!

Vulkan izdavaštvo je organizovalo još jednu veliku akciju za svoje čtaoce. Samo na sajtu www.vulkani.rs od 21. do 27. maja možete kupiti 3 knjige po ceni od 987 dinara! Posebno odabrani, uzbudljivi i najčtaniji naslovi sada su na akciji koja se ne sme propustiti. Kako bi uživanje u najboljim Vulkan knjigama bilo potpuno, za svaku porudžbinu na teritoriji Republike Srbije dostava na kućnu adresu je besplatna!

Budite brzi, na vreme napravite spisak knjiga koje želite da pročtate i na pravi načn ispunite dane koji dolaze! Kompletan spisak knjiga koje su na akciji možete pogledati putem linka, a mi vam preporučjemo nekoliko naslova.

Nagrađena najprestižnijim priznanjima, knjiga Jevanđelje po jeguljama Patrika Svensona oduševila je čtaoce i kritičre širom sveta. Ova jedinstvena prič otima se žanrovskom određenju: memoari, popularna nauka, filozofski traktat, svojevrsni putopis koji je istovremeno i otkriće i povratak korenima… I koji nas neizbežno vraća sebi i nerešenim pitanjima našeg života. Koliko možete zaista saznati o jegulji? Ili o nekoj osobi? Ispostavilo se da su ova dva pitanja povezana. 

Obećanje krvije idealan roman za ljubitelje epske fantastike! U neobičom svetu u kom se prepliću magija i tehnologija, može li neko da se usprotivi črobnjacima koji kontrolišu barut i metke? Nakon puč, feldmaršal Tamas poslao je korumpirano plemstvo na giljotinu i usrećio gladni narod. Ali time je izazvao rat sa Devet nacija i unutrašnje nemire, i navukao na sebe bes, zbog čga je primoran da se osloni na dva moćna barutna maga. Dok pretnje stižu sa svih strana, počnju da kruže prič o proročnstvima koja predskazuju smrt i uništenje, stare legende o bogovima koji se bude da bi hodali zemljom, u koje nijedan obrazovani čvek ne veruje. A možda bi trebalo… 

Prič Ane Frankje moćna i dirljiva knjiga koja postavlja pitanje: šta bi se dogodilo da je Ana Frank preživela Holokaust? Veličnstvena pripovest o traumi i iskupljenju poštuje nasleđe Ane Frank, ne samo kao simbola nade i istrajnosti već i divne devojke velikih ambicija i velikog srca. Ovo je jedna od onih knjiga posle kojih više ništa neće biti isto. Roman će probuditi iskrene emocije i navesti vas da postavite sebi mnoga pitanja, a odgovori koje budete nalazili menjaće vaš pogled na svet. Savršena knjiga za čtaoce koji vole dirljive prič smeštene u dramatičn istorijski kontekst. 

Jusi Adler-Olsen, jedan od najboljih majstora trilera, oduševio je čtaoce knjigom Selfi. Uzbudljiva i napeta prič o detektivu Karlu Merku iz Sektora Q, koji će se naći pred teškim izazovom kada se mrača prošlost jednog čana tima sudari sa nerešenim ubistvom, ostaviće vas bez daha. Pronađeno je beživotno telo starije žene u jednom parku u Kopenhagenu. Slučj neopisivo podseća na drugo nerešeno ubistvo, koje se dogodilo pre više od deset godina, ali povezanost između ove dve žrtve zbunjuje policiju.

* Akcija važi od 21. do 27. maja samo na sajtu www.vulkani.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkan izdavaštva.

** Ukoliko naručte samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 21. do 27. maja, potrebno je da poručte tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 987 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti. 

*** Tokom trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.