Zaleđeno kraljevstvo 2

U PRODAJI KARTE ZA ,,ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2”

Nastavak Diznijevog, Oskarom nagrađenog, animiranog hita ,,Zaleđeno kraljevstvo” naći će se na velikom platnu Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG Beograd bioskopa, a karte za spektakl koji smo dugo čekali od danas su u prodaji na blagajni svih Cineplexx bioskopa.

Svečana premijera dugoočekivanog nastavka filma koji ujedno ledi i otapa naša srca stiže u Cineplexx Ušće Shopping Center bioskop 20. novembra od 19 časova. Karte za premijernu projekciju u prodaji su na blagajni Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopa.

Prvi deo Diznijeve priče o sestrama Ani i Elsi ostavio je veliki utisak na generacije dece, kao i odraslih, ali i mnoga pitanja… Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izuzetno uzbudljivo putovanje. U ,,Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U ,,Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Jedan od najgledanijih animiranih filmova ikada, i svakako među najpopularnijim likovima iz Diznijeve radionice, vraća se na veliko platno, a mi s nestrpljenjem iščekujemo 21. novembar i drugi deo ove bajkovite priče. Neverovatni prizori, do sad neviđena magijska bića, trolovi i Olafov neodoljiv šarm učiniće da pomislimo da ništa nije nemoguće, a da je naš svet satkan od čarolije. Sven i Kristof iznova će nas očarati humorom i svojim prijateljstvom. Muzika je i dalje nezaobilazan moment, a možda čak nadmaši dobro poznati zvuk pesme ,,Sad je kraj”. Avantura koja predstavlja svojevrstan kulturološki fenomen, jer smo se prvi put sreli sa princezama sa kojima smo mogli da se identifikujemo i to ne samo devojčice, već i dečaci.

Film će se prikazivati u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji, a glasove glavnim junacima pozajmljuju Andrijana Oliverić, Lejla Hot, Jelena Gavrilović, Stefan Bundalo, Marko Kon, Ivan Bosiljčić, Milan Živadinović, Teodora Ristovska, Maja Odžaklijevska, Iva Brun, Ivana Stojković, Hadži Nenad Maričić, Jovana German, Branislav Platiša, Srđan Čolić i Jana Maričić.

https://youtu.be/GfGI6sgSV3M

Ulaznice za film ,,Zaleđeno kraljevstvo 2” od danas su u prodaji na blagajni Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx BIG Beograd bioskopa kao i online za članove lojalti kluba.