PCAs Laverne

Transrodna glumica LAVERNE COX vodiće dodelu nagrada E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS

Nagrađivana glumica, producentkinja, aktivista i zvezda stila, Laverne Cox započinje svoju ulogu voditeljke čuvenih E! prenosa sa crvenog tepiha Live from E! koji se emituju na više platformi, počevši sa ovogodišnjom dodelom nagrada People’s Choice Awards 2021

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards emituje se u utorak, 7. decembra u 01:00 na kanalu E!direktnim prenosom iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija.   

Laverne Cox će biti i voditeljka čuvenih E! prenosa sa crvenog tepiha tokom čitave sezone dodele nagrada koja počinje u januaru 2022. 

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards gledaocima će omogućiti da prate dodele na velikom broju platformi, kako na digitalu, tako i na mobilnim i društvenim mrežama. 

Dodela nagrada People’s Choice Awards 2021 biće istovremeno emitovana na kanalu E! u utorak, 7. decembra u 01:00  sa Kenan-om Thompson-om kao voditeljem. 

Produkciju dodele nagrada People’s Choice Awards i emisije Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards potpisuje producentska kuća Den of Thieves sa izvršnim producentima Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.