Vera

SVEČANA PREMIJERA FILMA „VERA“ U CINEPLEXX GALERIJA BELGRADE BIOSKOPU

Vera večeras u 20:30 časova u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu

Premijera filma „Vera“ biće održana u sredu, 9. novembra u 20:30 časova u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!

Cineplexx Galerija Belgrade bioskop će u sredu, 9. novembra na premijeri najnovijeg domaćeg ostvarenja „Vera“ ugostiti ekipu filma. Zbog ogromnog intersovanja za film, publika će imati priliku da ovaj naslov pogleda u čak dva termina u sredu – od 20:00h i 20:30h.

Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajni Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Film ,,Vera” je inspirisan istinitom pričom o Veri Pešić, špijunki iz vremena Drugog svetskog rata, koju su neki nazivali ,,srpska Mata Hari”..

U lavirintu špijunskih igara na Balkanu, od Beča do Carigrada, Vera Pešić opstaje među jugoslovenskim, nemačkim i britanskim špijunima s dvostrukim i trostrukim agendama, sama, bez ideologije, ali odlučna da se bori i preživi.

Vera Pešić, koja je 1944. godine streljana zajedno sa svojom majkom Anđom kada je imala 25 godina, bila je složena i interesantna ličnost, što se publika može uveriti ako pogleda film. Pozivamo vas da pogledate priču o ženi u muškom svetu i uživate u drami koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Sjajnu glumačku ekipu čine Jovana Stoiljković, Petar Zekavica, Nikola Kojo, Bojan Žirović, Aleksandar Srećković – Kubura, Viktor Savić, Anita Mančić, Tihomir Stanić, Vuk Kostić, Nebojša Dugalić, dok režiju potpisuje Nedeljko Kovačić.

Ne propustite premijeru sa posetom ekipe u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxR.