Ledena groznica

Triler Ledena groznica

Bioskopski repertoari biti bogatiji za još jedan nesvakidašnje životan i uzbudljiv triler, Ledena groznica

Triler Ledena groznica u bioskopima je od četvrtka, 10. novembra. U pitanju je film koji će vas odsvesti na najviše vrhove Alpa, u prelepu ali surovu prirodu i opasnosti koje tamo vrebaju. Doživite na velikom platnu sve o neverovatnom životu alpinista i proživite sa njima ono što uspevaju samo nahrabriji.

Mladi engleski planinar dolazi na Alpe kako bi pomogao svom prijatelju da, tokom jednog leta, osvoji „Veliku trojku“– vrhove Materhorn, Ajger i Mon Blan. Uprkos tome što su, dok su se peli na prva dva vrha, bili svedoci fatalnih nesreća oni ostaju istrajni na poslednjem usponu, nesvesni smrtonosne oluje koja se sprema na drugoj strani planine.

Film LEDENA GROZNICA će se prikazivati u sledećim bioskopima: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, mts Dvorana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cine Grand Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, Ekran (Sombor), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu (Kotor) i Cineplexx MNE Delta City (Podgorica).