d7462cc0 b941 4fa7 8d3b dc4126f99e1b

Specijalna ponuda za sve ljubitelje Gijoma Musoa

Specijalna ponuda samo na sajtu www.vulkani.rs za sve ljubitelje romana Gijoma Musoa! Ovaj fantastični pisac obradovao nas je novim bestselerom Život je roman, a Vulkan izdavaštvo oduševiće Musoove čitaoce fantastičnom akcijom!

Kupovinom nove knjige Život je roman putem sajta www.vulkani.rs ostvarujete popust od 50% na redovnu cenu pri kupovini druge knjige ovog autora. O knjigama koje su na akciji možete se informisati putem linka.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku! Saživite se sa junacima nesvakidašnjih sudbina i prepustite se Musoovom jedinstvenom književnom stilu i dramatičnim obrtima koji će vam uzburkati emocije.

Život je roman je neponovljiva priča o moći knjiga i želji za životom.

„Jednog aprilskog dana, moja trogodišnja ćerkica Keri nestala je dok smo se igrale žmurke u našem stanu u Bruklinu.“ Tako počinje priča Flore Konvej, slavne spisateljice poznate po tome da se krije od očiju javnosti. Nema objašnjenja za Kerin nestanak: vrata i prozori u stanu bili su zatvoreni, kamere postavljene u staroj zgradi u Njujorku nisu zabeležile provalu. Policijska istraga nije dala nikakve rezultate.

U isto vreme, na drugoj strani Atlantika, pisac slomljenog srca krije se među zidovima stare, oronule kuće. Samo on drži u rukama rešenje ove misterije. A Flora će ga pronaći.

Gijom Muso je najčitaniji francuski pisac protekle decenije, a svaki roman koji napiše izbija na sam vrh svetskih i domaćih top-lista. Uverite se i sami zbog čega milioni ljudi širom sveta obožavaju njegove knjige i likove. Putem sajta www.vulkani.rs kupite novu knjigu Život je roman i ostvarite popust od 50% na drugi roman ovog pisca!