Dženifer Lopez na Ladies night dogadaju

Romantična komedija i fantastični pokloni za dame na Ladies night događaju

GLAMUROZNO VEČE ZA DAME U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

U mesecu ljubavi, na veliko platno svih Cineplexx bioskopa stiže romantična komedija ,,Ti si taj“ sa Dženifer Lopez, Ovenom Vilsonom i Malumom u glavnim ulogama, koja će vas nasmejati i raznežiti i to na najvećem i najspektakularnijem Ladies night događaju, u četvrtak, 10. februara od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Glamurozni, kao i sam film, partneri Cineplexx bioskopa obradovaće naše gošće poklonima u svim bioskopima. Poznati domaći brend ,,Diline“ obradovaće u svakom bioskopu vrednosnim vaučerima po dve dame, koje će naše dobitnice moći da iskoriste za kupovinu raskošnih haljina ili za usluge u ,,Diline beauty“ salonu. Studio ,,Hair and care extensons by Danijela Jovetić“ obradovaće po jednu damu svojim inovativnim i kvalitetnim proizvodima, a ne možemo da ne pomenemo da je profesionalnost jedna su od osnovnih vrednosti za koje se naš partner zalaže.

U susret proleću, ,,Rejuva Klinika“ pokloniće u svakom bioskopu jednoj dami vaučer za tretman Alma Prime X aparata za oblikovanje tela, koji u Srbiji samo oni poseduju. ,,Snežana Karović make up school“ pokloniće po tri poklona u svim Cineplexx bioskopima. Deset poklona obezbedio je naš partner ,,Silkeep“, poznat po svojim proizvodima od najkvalitetnije svile. Zlatara ,,Žika i sin“ obradovaće po jednu damu u svim bioskopima vrednosnim vaučerom za kupovinu nakita ili proizvoda po želji u njihovoj zlatari, dok će Parfumerije ,,Jasmin“ obradovati u svakom bioskopu po četiri dame premijum poklonima iz svog bogatog asortimana.

Ket Valdez koju tumači Dženifer Lopez je vrlo popularna zvezda u svetu muzike koja je poznata i po svojoj moćnoj romansi sa novom zvezdom Bastijanom (Maluma). Kako bi krunisali svoju ljubav i proslavili uspeh njihovog novog hit singla, venčaće se pred svojim fanovima i publikom na koncertu. Međutim, da li će do toga doći? I da li će se ipak izroditi nova ljubav sa profesorom Čarlijem koji se slučajno našao u publici?

Ladies night događaj  koji se ne propušta uz spektakularne poklone i romantičnu priču na velikom platnu u Cineplexx bioskopima! ​Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa ili putem aplikacije CineplexxRS.