prepad 600 600

Prehlad festival mladih kreativica u Dvorani Kulturnog centra Beograda

PREPAD je inicijativa mladih kreativaca spremnih da se pridruže našoj široj kulturno-umetničkoj sceni. Već drugi put organizujemo PREPAD festival u Dvorani kulturnog centra Beograda, i njegova zimska varijanta nosi ime ,,Prehlad“. Festival se održava 5. i 6. februara od 16 do 20 sati, a prisustvo uz obavezno najavljivanje. Festival će moći da se gleda uživo putem Instagram naloga @prepad.fest, kao i putem @kulturni_centar_beograda, a snimci sa festivala će kasnije biti okačeni na Youtube kanalu Prepad Fest.

Cilj nam je da povežemo mlade umetnike i da im damo priliku da, možda po prvi put, pokažu svoje talente.

Ove godine prepadnuta ekipa raspisala je konkurs za učešće, tako da će se na festivalu naći nova lica, iz gradova širom Srbije.

Festival traje za vikend, a izložba koja će tom prilikom biti otvorena, trajaće do kraja februara.

Program za subotu 5. februara počinje otvaranjem festivala, vođenjem kroz izložbu fotografija i likovnih radova, nakon čega slede čitanje poezije i projekcije filmova. U nedelju 6. februara, program počinje (nevođenom) izložbom, nakon čega sledi Q&A intervju sa umetnicima u foajeu DKCa, čitanje poezije i koncert. Detaljniju satnicu možete naći na instagram profilu @prepad.fest.

S obzirom na trenutke epidemiološke mere, broj ljudi dozvoljen u prostorijama Dvorane kulturnog centra Beograda je ograničen, stoga su posetioci u obavezi da se najave putem instagram naloga festivala slanjem poruke. Molimo sve zainteresovane da u poruci naglase za koji program se prijavljuju, potrebno je napisati datum i vreme iz satnice festivala.