milena bugarski

TEA TIME – prodajna izložba

Od 23. decembra u 20h, pa do 29. decembra (14 – 20h) u Velikoj galeriji Kc Grada biće održana prodajna izložba Tea time. Pored nezaobilaznih čajnika i šoljica na izložbi će se naći i prateći predmeti čija namena može samo upotpuniti užitak ceremonije pijenja čaja.

“U čast prijatnog napitka koji će nas grejati tokom zime pozvali smo uspešne keramičare i dizajnere da svojim ručno rađenim upotrebnim predmetima, posudama ili nameštajem oplemene prostor naše galerije i da nam kao i uvek pruže inspiraciju svojom kreativnošću. Ovog decembra imamo čast da predstavimo radove više od deset umetnika koji su se odazvali našem pozivu i čiji su radovi ušli u selekciju ovogodišnje prodajne izložbe Tea Time, koja kao i većina programa Kc Grada promoviše kreativnost, originalnost i posvećenost jedinstvenom umetničkom izrazu svakog umetnika.” -Kc Grad

Učesnici ovogodišnje izložbe Tea time su: Anđela Babić, Ana Jovanović, Ines Janjić, Bojana Ristevski, Milena Bugarski, Zorica Mihajlović, Snežana Milenković, Dušan Zubčić, Miodrag Stanišić, Valeria Sigeti, Julia Draškoci, Tatjana Dejanović.