Pozorište Teatrijum

Pozorište Teatrijum: Tokom leta odigrano 67 predstava u Beogradu, na otvorenom

Predstave u produkciji Pozorišta Teatrijum bile su vrlo posećene u dvorištu Kapetan-Mišinog zdanja

Druga sezona Pozorišta Teatrijum na otvorenom je zatvorena monodramom Tihomira Stanića “Na Drini ćuprija”. Tokom letnjeg perioda, odigrano je 67 predstava, kroz gledalište je prošlo 10 000 ljudi, a samo su vremenske nepogode bile uzrok da se pojedina igranja otkažu u dvorištu Kapetan-Mišinog zdanja.

Vikendom od 11 časova bile su organizovane dečje predstave, na koje je, uz podršku Fondacije Alek Kavčić, ulaz bio potpuno besplatan za sve. Svakog vikenda dvorište je bilo prepuno dece, koja će, uz studente koji su u velikom broju iskoristili mogućnost da kupe karte po povoljnim cenama, sigurno biti buduća publika Teatrijuma.

Uveče je publika uživala u raznovrsnom repertoaru: predstave u produkciji Pozorišta Teatrijum bile su vrlo posećene – “Don Žuan” premijerno izveden prošle sezone, kao i predstave premijerno izvedene ove sezone – “Banović Strahinja” i “Tesla – Svetlopis u vremenu” u koprodukciji sa CEBEF-om.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo medijima na podršci i saradnji, Rektoratu i opštini Stari grad, kao i publici i svima koji su pomogli da ova sezona bude uspešna i posećena.

Pozorište Teatrijum

U prilogu šaljemo slike sa predstave “Tesla, Svetlopis u vremenu”, dečje predstave i slike publike kojih je autor Konstantin Novaković.