Webp.net resizeimage

Novi datumi koncerata u čast Vlade Divljana

Usled bolesti jednog od članova benda ODLAŽU SE prethodno najavljena dva “Koncerta u čast Vlade Divljana: (ne)normalni & prijatelji” zakazana 7. i 8. februara u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. NOVI DATUMI koncerata su 28. februar i 1. mart s početkom u 19h na nepromenjenoj lokaciji.

Kupljene karte su važeće za nove datume (karte kupljene za 7. februar važeće su za koncert 28. februara, a kupljene za 8. februar važeće su za koncert 1. marta). Ukoliko vam ne odgovaraju novi termini, ulaznice možete vratiti do 15. februara na mestu gde je ulaznica kupljena.

“Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovakvoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici. Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo biti svi nasmejani i zdravi. Radujemo se koncertima”, poručuju (ne)normalni.

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni. Sastav “(ne)normalni” sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe “Idoli”. Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnih “Idola” i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom. Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda “Ničim izazvan”, Sara Vučenović (violončelo), Ljuba Miodragović (ukulele).

Broj mesta je ograničen, a ulaznice možete kupiti na biletarnici Kolarca (radnim danima od 15 do 20, a vikendom od 16.30 do 19), na prodajnim mestima tickets servisa, kao i online.