Zvezdara teatar

Novembar u Zvezdara teatru

Berači snova, Vladimira Đurđevića a u režiji Božidara Đurovića, predstava je kojom počinje novembarski repertoar u Zvezdara teatru.

Priča Berači snova prati život porodice koja pokušava da se obogati gajeći maline. Ipak, ispostaviće se da su maline samo milje ispod kojeg se kriju mnogo važnije životne teme današnjice ispričane kroz zanimljive i duhovite likove.

U predstavi igraju: Hadži Nenad Maričić, Biljana Đurović, Bojana Stojković, Stefan Jevtović, Siniša Ubović, Ivan Jevtović, Joakim Tasić. Premijera je planirana za 6.11. u 19.30. Reprize su 7, 9, 15 i 27.11.

Nakon premijere, 10.11. će biti održano Dobroveče u pozorištu – koncert Lene Kovačević. Veče u Zvezdara teatru biće svojevrsno muzičko putovanje koje u ovo posebno vreme priča priču muzike, na daskama koje život znače. 

Predstave Osama – kasaba u NjujorkuHipnoza jedne ljubaviTre sorele biće izvedene u po dva termina, na repertoaru su još i Bajka o pozorištuVoz, ArzamasVečera budala, Klaustrofobična komedija i Korešpodencija.

Protekla sezona je bila jubilarna. Tim povodom pripremili smo film pod nazivom Prvih tridesetpet godina Zvezdara teatra. Film je objavljen na jutjub kanalu našeg pozorišta. Pozivamo vas da ga pogledate.

Zvezdara teatar

U skladu sa svim preporučenim merama prevencije činimo sve da pozorište bude bezbedno mesto, a da istovremeno ne izostane poseban osećaj gledanja predstave.

Ulaznice možete jednostavno i brzo kupiti putem sajta pozorišta. Tako kupljene ulaznice ne morate štampati, bar kod može biti očitan sa mobilnog telefona.