Cineplexx Ladies Night

NEZABORAVNO VEČE ZA DAME UZ POKLONE I KOKTEL DOBRODOŠLICE

Ladies night uz film ,,Prošlog Božića” 5. decembra u Cineplexx bioskopima

Ladies night događaj uz romantičnu komediju ,,Prošlog Božića” uz poklone za dame i koktel dobrodošlice, zakazan je za četvrtak 5. decembar od 20 časova u Cineplexx bioskopima. Karte su u prodaji.

Hladnih decembarskih večeri valja se ugrejati, zato sve dame očekuje koktel dobrodošlice pre ulaska u tople i udobne sale Cineplexx bioskopa. Kozmetika AFRODITA pripremila je pet poklon setova za negu tela, GLAZURA je zadužena da se gošće Cinelexx bioskopa zaslade njihovim krofnama, a neke dame će dobiti vaučere da se pripreme za novogodišnju euforiju uz pomoć stručnjaka iz salona ČEŠALJ I MAKAZE.

Mlada Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu praćena muzikom Džordža Majkla i oseća se kao da joj ništa ne polazi za rukom. Kada upozna Toma (Henri Golding), on deluje previše dobro da bi bio stvaran, ali uspeva da sruši mnoge barijere koje je Kejt postavila. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.

https://youtu.be/qZzeV4kvls0

Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa i online za članove Cineplexx bonus kluba.