mr swagger

Mr. Swager večeras u O.U.R. Pub-u

Nenad Zlatanović poznat kao Mr. Swagger od 20 časova nastupa u O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71. Zlatanović je javnosti najpoznatiji po power/blues/rock triju Texasflood Belgrade, a predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje bluza, roka i fankija.

Nenad je 2013. snimio svoj prvi solo album “Naked Blues” koji je odlično prihvaćen od strane publike, a u pripremi je drugo solističko izdanje. Njegovi samostalni nastupi donose posebnu vrstu emocije i kontakta sa publikom.

Ušuškan u centru Beograda, kod ulaza u SC Taš i okružen Tašmajdanskim parkom, O.U.R. Pub je prava oaza mira, opuštanja i provoda, ali ono što je najbolje, uz pivo, klopu i muziku. Pored svega što ovo mesto nudi, pet dana sedmično ima i muzički program.

Svirke u O.U.R. Pub-u kreću utorkom kada su akustične večeri uz Uroša Vukašinovića poznate kao OUR TOZOVOZ. Sreda je rezervisana za izvanredne jazz sastave kao što su Nežni Neizbežni i Free Cats. Četvrtkom gostuju najbolji blues bendovi poput Zone B i Sirove kože (Raw hide) a petkom i subotom žurku prave bendovi kao što je Dea Dia.

Rezervišite vaše omiljeno mesto na: 011/323-88-46.