Iervolino Studios 5

Iervolino Studios slavi prvi rođendan i otvara vrata za nove kreativne talente

Samo godinu dana nakon otvaranja studija za produkciju animiranih sadržaja u Srbiji, koji je okupio više od stotinu domaćih umetnika i kreativnih stručnjaka, Iervolino Studios (IES) najavljuje novo širenje. U susret prvom rođendanu, koji će obeležiti ovog leta, studio otvara svoja vrata novim talentima iz oblasti filma, vizuelnih i primenjenih umetnosti, marketinga i komunikacija i poziva ih da se prijave i postanu deo IES kreativnog tima, u studijima u Beogradu i Novom Sadu. 

Ovo je jedinstvena prilika za perspektivne umetnike i kreativne stručnjake iz naše zemlje – prilika da rade u unikatno dizajniranom studiju za animaciju, opremljenom najsavremenijim tehnologijama, rame uz rame sa iskusnim domaćim i stranim ekspertima. Trenutno zaposleni u IES već uveliko rade na razvijanju kreativnih sadržaja za distribuciju širom sveta, poput kratkometražnog animiranog serijala Pafini, a šansu za učestvovanje na brojnim drugim inovativnim projektima svetskih razmera, poput revolucionarne inicijative Space 11, imaće i budući članovi tima. Ova nova kompanija ima za cilj produkciju filmskih, TV i online sadržaja, ali i muzičkih i sportskih događaja, u potpunosti snimljenih u svemiru.

„Veoma smo uzbuđeni zbog ovog novog talasa širenja našeg kreativnog studija, zbog čega smo u potrazi za svežim talentima i budućim kolegama. U ovom trenutku tražimo određene profile iz oblasti 2D i 3D dizajna, animacije, montaže, kompozicije, vizuelnih efekata (VFX), ali i marketinga i komunikacija, te ohrabrujemo sve one koji se u njima pronalaze da se jave, bez obzira na nivo znanja i veština. Želimo da upoznamo što veći broj ljudi, i zato nas pratite na svim kanalima, gde ćemo uskoro oglašavati i nove pozicije”, rekla je Anđelka Janković, direktorka marketinga, komunikacija i HR-a u IES

Iervolino Studios je juna prošle godine osnovao nagrađivani filmski producent Andrea Iervolino, direktor internacionalne filmske i televizijske produkcijske kuće Iervolino Entertainment (IE), u saradnji sa Ministarstvom privrede Republike Srbije, kao i produkcijske kuće Archangel Digital Studios, u vlasništvu našeg proslavljenog glumca Miloša Bikovića, koja je i strateški partner IES u Srbiji. Ovim dokumentima predviđeno je otvaranje studija za produkciju sadržaja, te obavljanje svih faza kreativnog procesa u našoj zemlji – od početne ideje, pa sve do distribucije animiranih sadržaja širom sveta, uz ulaganja od 100 miliona evra u produkciju i 8,5 miliona evra u izgradnju studija. 

Sve informacije o novootvorenim pozicijama, kao i uputstvo za prijavu možete naći na linku https://iervolinostudios.com/ kao i na Instagram, Facebook i LinkedIn profilima Iervolino Studios. Konkurs je otvoren do 15. juna, a kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani.