HBO MAX

HBO MAX od 08. marta dostupan u Srbiji

Globalna ekspanzija striming platforme kompanije WarnerMedia nastavljena je danas lansiranjem HBO Max-a u Srbiji, čime je nova platforma zamenila HBO GO

U Srbiji je danas pokrenut HBO Max, striming platforma koja objedinjuje naslove iz HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network i Max Originals produkcije, uz još mnogo toga. HBO Max je zamenio dosadašnju HBO GO platformu.

Kristina Sulebak, generalna direktorka za HBO Max EMEA, izjavila je:

„Veoma nam je drago što je HBO Max sada dostupan u Srbiji i što pruža vrhunsku zabavu, filmove, evropsku produkciju i sadržaje za decu na jednom mestu. Uz to, za ljubitelje dobrih priča u Srbiji pripremili smo vrlo isplativu ponudu, zahvaljujući kojoj mogu da ostvare 33% popusta na regularnu mesečnu cenu pretplate doživotno.“

„U Centralnoj i Istočnoj Evropi smo započeli poslovanje još 1991. godine sa prvim linearnim kanalima. Raduje nas što danas, više od 30 godina kasnije, donosimo gledaocima u regionu potpuno nov način da pristupe svojoj omiljenoj zabavi.“

King Richard
foto: HBO MAX

HBO GO korisnici sa aktivnom direktnom pretplatom biće automatski migrirani na novu platformu uz sniženu promotivnu cenu pretplate koja iznosi samo 4,66 €/mesečno, što je manje od HBO GO pretplate koja je iznosila 5,99 €/mesečno. Ova promotivna ponuda omogućava korisnicima da ostvare 33% popusta na standardnu mesečnu cenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mesečnu pretplatu.

Novi korisnici koji se pretplate pre 31. marta takođe mogu da iskoriste promotivnu ponudu sa sniženom mesečnom cenom pretplate.

Za one koji se pretplate nakon 31. marta, standardna cena mesečne pretplate iznosiće 6,99  €/mesečno. Biće uvedena i nova opcija godišnje pretplate po ceni od 54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 meseci pristupa usluzi po ceni osam meseci. Kako biste se prijavili za instant pristup, posetite www.hbomax.com.

Hacks
foto: HBO MAX

HBO Max će takođe biti dostupan kod odabranih operatera.

HBO Max nudi ponešto za svakoga, uključujući nagrađivane HBO serije „Naslednici“, „Igra prestola“,  „Euforija“ i „Mer iz Istauna“, kao i nove HBO serije među kojima su „Doba pobeda: Uspon dinastije Lejkersa“ i „Pozlaćeno doba“.

Među naslovima iz Max Originals produkcije je hit serija „I tek tako…“, kao i niz novih serija kao što su „Komičari“, „Stvoreni za ljubav“, „Seksualni život studentkinja“, „Stanica jedanaest“, nova sezona serije „Vučje vaspitanje“ i mnoge druge.

DC produkcija uključuje „Ligu pravde Zeka Snajdera“ i seriju „Mirotvorac“, a Cartoon Network produkcija donosi naslove kao što su „Gambolov čudesni svet“ i „Mali Titani Napred!“. Među Warner Bros. filmovima su „Dina“, „Matriks: Uskrsnuća“ i „Kralj Ričard: Prednost u igri“.

Deo HBO Max ponude biće i istaknuti filmovi kao što su „Kimi“, „Posledice“, „Bez naglih pokreta“ i „Mafijaški sveci Njuarka“. Među evropskim Max Originals sadržajima su serije „Kamikaza“ i „Slučaj Vaninkof“.

Tu je i niz kultnih serija kao što su „Prijatelji“, „Seks i grad“, „Tračara“, „Vampirski dnevnici“, „Normalni ljudi“, „Devojke“, „Žica“, „Bez oduševljavanja, molim“, „Mentalista“ i „Pravi detektiv“. Među rijaliti formatima u HBO Max ponudi su „Trudna Ejmi“, „Elen i budući veliki dizajneri“, „Ostrvo ženskaroša“, „Selena+kuvari“ i „Pekarska utopija“, uz mnoge druge naslove.

„Za manje od 24 meseca smo izgradili skalabilan striming biznis prisutan na 61 teritoriji, uz planove za dalju ekspanziju. Međunarodno poslovanje će nastaviti da bude važan deo priče o našem globalnom rastu i u budućnosti“, izjavio je Johanes Larčer, direktor HBO Max International-a.

„Posebno sam ponosan na to što je naše prisustvo u Centralnoj i Istočnoj Evropi dodatno očvrslo današnjim lansiranjem HBO Max-a i što jačamo našu duboku posvećenost gledaocima, partnerima i zaposlenima širom regiona tokom ovih izazovnih vremena.“

Među 15 zemalja u kojima je HBO Max danas postao dostupan su Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Bugarska, Češka, Slovačka, Mađarska, Poljska, Rumunija, Moldavija, Holandija i Portugal.

HBO Max je sada dostupan na 61 teritoriji širom Evrope, SAD-a, Latinske Amerike i Kariba. Globalna ekspanzija će biti nastavljena tokom ove godine lansiranjem usluge u Turskoj, Grčkoj, Estoniji, Letoniji, Litvaniji i na Islandu. Takođe je u planu dalje širenje na jugoistočnu Aziju.