Zajedno je lakse na BT copy e1429187857407

Dani Beograda: Radionica za decu

Javno preduzeće “Beogradska tvrđava” i SRC “Pionirski grad” organizovaće dečju radionicu „Zajedno je lakše, lepše na Beogradskoj tvrđavi“ , u subotu, 18. aprila od 11 do 13 časova.

Program je namenjen porodici, pa tako uz decu, u programu treba da učestvuje i barem jedan roditelj. Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i provere svoje veštine snalaženja u prostoru, da se druže, igraju i, kroz zabavu, uče zajedno sa svojom decom.

Na polaznoj poziciji, ispred Galerije Beogradske tvrđave u Stambol kapiji, porodica će dobiti opisni smer kretanja po Beogradskoj tvrđavi i Kalemegdanu, bez vremenskog ograničenja. Njihov zadatak je da pronađu odgovarajuće punktove, na kojima će dobiti priču vezanu za Beograd, Beogradsku tvrđavu i park Kalemegdan. Takođe, na svakom od punkova čeka ih i jedan timski rekreativni zadatak, kao i pitanje vezano za priču sa prethodnog punkta.

Svako ko uspešno obavi “zadatak”, dobija mali poklon od organizatora – mapu Beogradske tvrđave.

Radionicu realizuju Javno preduzeće “Beogradska tvrđava” i SRC “Pionirski grad”, a program će se održati kao sastavni deo manifestacije Dani Beograda.

[su_note note_color=”#d7f096″ text_color=”#000000″]Svi zainteresovani mogu se prijaviti za učešće u radionici putem e-mail-a: decja.radionica@jpbt.rs. [/su_note]