PROMO Tom Jones universalmusic.rs 2

Arena Beograd najavila brojne sadržaje

Arena Beograd najavila je brojne sadržaje koji će se u narednom periodu održavati pod krovom Kombank Arene ali i u drugim prostorima. Od vrhunskih svetskih i domaćih zvezda, pod krovom Kombank Arene nastupiće jedan od najprepoznatljivijih svetskih vokala, Tom Džons, zatim novi Frenk Sinatra, pevač koji puni dvorane širom sveta Majkl Buble, miljenik domaće publike Vlado Georgiev kao i grupa Miligram koji će produkcijom i organizacijom postaviti nove standarde domaćih koncerata.

Na konferenciji za medije koja je održana u petak, 14. marta, medijima su se obratili sekretar Sekretarijata za sport i omladinu, Slavko Gak, predsednik Skupštine Arene Beograd, Dejan Brđović, kompozitor, aranžer i producent Aleksandar Milić Mili i naravno kao domaćin, direktor Arene Beograd, Đorđe Milutinović.

Slavko Gak, sekretar Sekretarijata za sport i omladinu pod čijom nadležnošću je i Kombank Arena, zahvalio se na dosadašnjoj saradnji i istakao da će u budućnosti saradnji biti još čvršća i dinamičnija.

Predsednik skupštine Arene Beograd, proslavljeni sportista Dejan Brđović dodao je da se nada da će Arena i dalje biti otvorena za brojna sportska dešavanja kako klupskih tako i nacionalnih selekcija jer im je tu i mesto.

Direktor Arene Beograd, Đorđe Milutinović istakao je će Arena biti iskorišćena za ono za šta i treba da bude a to je da ugosti vrhunske sportiste i koncerte. U narednom periodu, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu, radiće se na adaptaciji i sređivanju male sale Kombank Arene koja bi bila po 24 sata otvorena za korišćenje amaterskim i rekreativnim sportistima.

Od značajnih događaja koji će biti održani tokom 2014. godine svakako su košarkaške utakmice Partizana i Crvene Zvezde koje uvek privlače brojnu publiku i finale ABA Lige.

Kao predstavnik industrije zabave na našim prostorima, hit mejker i lider grupe Miligram, Aleksandar Milić Mili istakao je značaj aktivne brige Arene o zabavnom sadržaju koji se plasira publici ne samo u Srbiji nego i u regionu i mogućnosti koju Arena pruža domaćim izvođačima da se oprobaju u dostizanju kvaliteta kakve imaju velike strane produkcije. Koncert grupe Miligram u Areni najavio je kao merilo uspeha u regionu i završio sa rečenicom: “Ko nije uspeo u Areni mora još mnogo da radi”.

Arena Beograd kao promoter organizovaće i manje koncerte van svoje dvorane među kojima su nastupi grupa Afro-Cuban All Stars, Tango in red major, maestro na gitari John McLaughlin koji će se raditi u Sava centru kao i koncert legendarne umetnice Joan Baez u Domu sindikata.