Canon Connected

Canon predstavlja Canon Connected – besplatni edukativni i inspirativni sadržaji za fotografske entuzijaste

Iskoristite trenutnu situaciju i razvijte svoje veštine i tehnike 

Canon Europe najavljuje pokretanje Canon Connected, besplatne platforme sa sadržajima, dizajnirane da poduči, inspiriše i zabavi fotografske entuzijaste i snimatelje. Kreirani od strane Canon ambasadora i zajednice filmskih stvaralaca, eksperata i influensera širom Evrope, ovi inspirativni i edukativni video materijali biće redovno postavljani i tako omogućiti ljudima da tokom trenutnih vanrednih okolnosti steknu nove veštine ili usavrše svoje tehnike.

Mere ograničenja mobilnosti koje se praktikuju širom sveta uticale su na mogućnosti rada i putovanja mnogih profesionalnih fotografa i filmskih stvaralaca. Canon Connected im pruža priliku da svoje iskustvo, znanje i talenat podele sa virtuelnom zajednicom fotografskih entuzijasta.

Canon Connected vizuelnim pripovedačima pruža mnoštvo načina da kreiraju i podele sadržaje. Video materijali će pokrivati raznovrsne relevantne teme i sadržati savete, trikove i tutorijale namenjene onima koji žele da uče od majstora svog zanata ili da jednostavno usavrše svoje umeće iz oblasti fotografije ili izrade video sadržaja. 

Posetioci Canon Connected hub-a moći će da pristupe odabranim sadržajima čiji su autori najprestižniji svetski fotografi i filmski stvaraoci.

Canon ambasadori koji su uzeli učešće u Canon Connected projektu:

 • SAVETI ZA NAGRADE
  Daniel Etter – dobitnik Pulicerove nagrade podeliće priče o nekim od svojih najpoznatijih fotografija. 
 • FOTOGRAFISANJE U KUĆI
  Ulla Lohmann – putopisni i avanturistički fotograf – ponudiće kreativne ideje za beleženje dinamičnih fotografija, na ograničenim lokacijama. 
 • ·       SPORTSKA FOTOGRAFIJA U KUĆNIM USLOVIMA
  Eddie Keogh
   – sa 35 godina iskustva beleženja najvažnijih sportskih događaja, Eddie će dati svoje savete kako sportsku fotografiju preneti u kuću ili baštu, uz zamenu igrača članovima porodice ili kućnim ljubimcima. 
 • USAVRŠITI OSVETLJENJE
  Sanjay Jogia – fotograf luksuznih venčanja, specijalizovan za indijska venčanja ponudiće savete o kreativnoj upotrebi svetla i njegovom značaju za fotografisanje.
 • FRILENSERI
  Wanda Martin
   – sa značajnim iskustvom u fotografisanju editorijala i portreta, donosi uvid u načine da svoj dom pretvorite u uzbudljivu i kreativnu lokaciju za snimanje.  
 • PORODIČNI PORTRETI
  Helen Bartlett – cenjeni porodični fotograf nudi savete za snimanje porodične fotografije koji mogu biti primenjeni kod kuće ili u pokretu.  

Susie Donaldson, ITCG marketing direktor kompanije Canon Europe, ovim povodom ističe:  „Veoma sam ponosna na podršku mreže Canon ambasadora i zajednice fotografskih entuzijasta tokom ovih izazovnih vremena. Canon Connected će obuhvatiti niz inspirativnih i edukativnih video sadržaja koji će zainteresovanima pomoći da u udobnosti svoga doma nauče i razviju nove tehnike fotografisanja, čak i nakon okončanja vanrednih mera.” 

Više nego ikada pre važno je da se profesionalni fotografi, snimatelji I ljubitelji togografije svih žanrova  i tehnika ujedine, kako bi podelili svoja znanja i pružili podršku zainteresovanoj zajednici. 

Za više informacija o Canon Connected, posetite:
https://www.canon-europe.com/pro/canon-connected

Pratite Novosti in a društvenim mrežama pomoću #CanonConnected.