Veritas

Veritas drugi put zaredom proglašen izborom korisnika u istraživanju Gartner Peer Insights 2021

U domenu rešenja za bekapovanje i oporavak podataka u data-centrima

Veritas Technologies, globalni lider u zaštiti podataka, dostupnosti i uvidima, saopštio je da je proglašen izborom korisnika Gartner Peer Insights 2021 u segmentu rešenja za bekapovanje i oporavak podataka u data-centrima i to za rešenje NetBackup™ 8.3.  Prethodno je Veritas Technologies proglašen izborom kupaca za verziju 8.2 NetBackup™-a u izboru korisnika Gartner Peer Insights u februaru prošle godine, u istoj kategoriji; prošlog jula je proglašen liderom u Gartnerovom magičnom kvadrantu, takođe u navedenoj kategoriji, po 15. put u nizu.

Gartner podrazumeva da su rešenja za bekovanje i oporavak podataka namenjena data-centrima zapravo namenjena gornjem, srednjem i tržištu velikih preduzeća, s funkcionalnošću izrade rezervnih kopija podataka. Izbor korisnika Gartner Peer Insights zasniva se na povratnim informacijama i ocenama profesionalnih krajnjih korisnika s iskustvom u nabavci, implementaciji i/ili korišćenju proizvoda ili usluga. Od 17. januara 2021. godine, Veritas je ostvario ukupnu ocenu od 4,8 zvezdica od ukupno 5,0 na osnovu iskaza verifikovanih IT klijenata koji su davali recenzije Gartner Peer Insights-u tokom proteklih 12 meseci.

“Uprkos izazovnim uslovima na globalnom tržištu, Veritas nastavlja da inovira i isporučuje rešenja svetske klase. Mislimo da se ta posvećenost jasno ogleda u tome što je netBackup ponovo prepoznat od strane kupaca na istraživanju Gartner Peer Insights”, rekao je Dipak Mohan, izvršni potpredsednik Organizacije proizvoda u Veritasu. “Nama današnje priznanje dodatno potvrđuje našu posvećenost kupcima kroz isporuku vodećih rešenja za zaštitu podataka preduzeća. Kako budemo napredovali u 2021. godini, Veritas će nastaviti da podržava preduzeća dok se kreću ovim, uvek promenljivim tržištem.”

U sklopu Veritas Enterprise Data Services platforme (EDSP), NetBackup predstavlja vodeće rešenje za zaštitu podataka preduzeća od ivice do jezgra do oblaka – pomažući klijentima da smanje rizik, optimizuju troškove, ojačaju otpornost na rensomver i upravljaju okruženjima sa više oblaka u velikom obimu. Uz objedinjenu zaštitu podataka, Veritas omogućava klijentima preduzeća da zaštite svako radno opterećenje i poboljšaju žilavost aplikacija i infrastrukture bez obzira na to gde se podaci nalaze.

Istaknute stavke iz povratnih informacija klijenata u Gartnerovom izveštaju:

“Veritas NetBackup vam omogućava fleksibilnost. Za skoro sve što mora da se bekapuje, Veritas NetBackup ima rešenje, takođe ima integraciju sa VMWare-om koja daje gotovo neposredan oporavak od katastrofe. Zadovoljan sam Veritasom jer pravilno rukuje rezervnim kopijama, i rešava najviše probleme u vezi s rezervnim kopijama sistema i fascikli”, napisao je mrežni administrator u finansijskoj industriji.

“Preorijentisali smo se na NetBackup sa nekih drugih proizvoda za bekapovanje, da bismo dobili na skalabilnosti, kao i da bismo obezbedili pokrivenost za našu raznovrsnu infrastrukturu. Pouzdanost okruženja je bila velika i pomogla nam je da prebrodimo značajne napore za oporavak tokom velikog bezbednosnog događaja od pre nekoliko godina. Da smo trčali po našoj staroj infrastrukturi, bila bi to košmarna situacija za oporavak”, napisao je viši sistemski analitičar u zdravstvenoj industriji.

NetBackup može da zaštiti važne podatke na lokalnoj infrastrukturi i u privatnim i javnim okruženjima IT oblaka”, napisao je petrohemijski službenik za IT podršku u energetskoj i komunalnoj industriji.

Da biste pročitali više o tome kako Veritas oduševljava mušterije, posetite Gartner Peer Insights.

Gartner ne podržava nijednog prodavca, proizvod ili uslugu koju su prikazani u njegovim istraživačkim publikacijama i ne savetuje korisnike tehnologije da izaberu samo one dobavljače sa najvišim ocenama ili drugim priznanjima. Gartnerove istraživačke publikacije se sastoje od mišljenja Gartnerove istraživačke organizacije i ne bi trebalo da se protumače kao izjave činjenica. Gartner se odriče svih garancija, izraženih ili podrazumevajućih, u pogledu ovog istraživanja, uključujući sve garancije o prodaji ili podesnosti za određenu namenu.

Osnovni podaci o peer uvidima

Peer Insights je onlajn platforma za ocenjivanje i preglede IT softvera i usluga koje pišu i čitaju IT stručnjaci i donosioci odluka o tehnologiji. Cilj je da se pomogne IT liderima da donesu pronicljivije odluke o kupovini i pomognu pružaocima tehnologije da unaprede svoje proizvode dobijanjem objektivnih, nepristrasnih povratnih informacija od svojih korisnika. Gartner Peer Insights obuhvata više od 215.000 proverenih recenzija na više od 340 tržišta. Za više informacija posetite www.gartner.com/reviews/home.

Izbor klijenata Gartner Peer Insights predstavlja subjektivna mišljenja pojedinačnih recenzija krajnjih korisnika, ocena i podataka primenjenih u odnosu na dokumentovanu metodologiju; oni niti zastupaju stavove, niti predstavljaju izraz potpore od strane Gartnera ili njegovih filijala.