zebra dots borut peterlin web3

Zebra Dots: novi singl i spot

 Zebra Dots „Don’t Try“

Protekli meseci su članovima Zebra Dots život okrenuli naglavačke. Izlaskom debi albuma Walking On A Chance i istoimenog najavnog singla pa i spota postali su meta razgovora u Srbiji i regionu.

Regionalni miljenici su sa spotom za singl “Walking On A Chance” za manje od mesec i po dana dostigli 15.000 pregleda, a singl se zavukao pod kožu muzičkih urednika radio stanica. Ovaj spot je prošle nedelje debitovao na MTV listi Domaćica a već ove nedelje se nalazi na #5 mestu.

 Album “Walking On A Chance” je mešavina raznih muzičkih žanrova – od popa, jazza, soula, hip hopa, funka – pa nas ne treba iznenaditi indie pop zvuk koji odiše novim singlom – “Don’t Try”.

 “Don’t Try je pesma o vrlinama, strpljenju i uzajamnom poštovanju – govori o slobodi izbora i slobodi generalno.  Poruka pesme je “živi i pusti druge da žive”. Sviđa mi se ne samo zbog poruke, već i radi pozitivne energije koju odašilje.  ,” rekao je autor teksta, vokal i svetski uvaženi producent – KOOLADE.

Spot za novi singl “Don’t Try” nadovezuje se na radnju prethodnog spota “Walking On A Chance” i to u enterijeru beogradskog Kulturnog Centra GRAD. Oba spota su snimljena u Beogradu, a potpisuje ih srpski režiser i producent Jovann Vladimir Borka.

Spot je premijerno prikazan na portalu MjuzNews.com.