lude zene se oglasile jos jednim

Lude žene se oglasile još jednim singlom

Naslovna numera drugog studijskog albuma “Armija lavova” novi je singl grupe Lude žene, koja je pažnju šire javnosti privukla video singlom “Moja draga” u kojoj je ostvarena saradnja sa doajenom Zoranom Predinom.

“Armija lavova” je sveukupno peti singl, od kojih su za dva („Moja draga“ sa Zoranom Predinom i „Letu će skoro kraj“) snimljeni i objavljeni video spotovi.

“Ideja za pesmu je nastala kad sam negde slučajno naleteo na Napoleonovu poznatu misao, koja otprilike glasi: Bolje je imati armiju magaraca predvođenu lavom, nego armiju lavova predvođenu magarcem. Najgore je, naravno, imati gomilu magaraca koje predvodi isti takav ili još veći. Mislim magarac. Svaka sličnost sa majkom nam Srbijom je slučajna i plod je čiste koincidencije. Takođe, izvinjavam se svim pripadnicima ove vredne i poštene životinjske sorte, dostojne svakog poštovanja.”, oglasio se povodom najnovijeg single Duško Cicvarić, gitarista.

Ekipa iz Užica punom parom radi na novom, trećem po redu albumu, što potvrđuje i Duško: “Radimo vredno koliko se može i nadamo se da će sve biti gotovo do početka zime.”