011 Bitefartcafe Beograd 06 10 2016 photo by Aleksandar Zec
foto: Aleksandar Zec

Gde izlazite za vikend?

Verovatno već imate mesta koja najviše volite da posetite, kao i bendove koje najviše volite da čujete, ali čujte i naše predloge za ovaj vikend. Sigurno smo neku odličnu svirku i prijatno mesto preskočili, ali nije namerno! Slušamo i vaše predloge, šaljite ih, komentarišite, pišite. Do tad uživajte u našim predlozima.

Ako ste kod Vuka ili Taša…

Svi u kraju znaju za „Jolly Roger“. To je toplo, prijatno mesto gde se uvek osećate dobrodošlo i jednostavno svaki put je odlična atmosfera. Pored svega lepog što se u ovom pabu nudi, hrana je jedna od stvari koju valja da probate. Što bi se reklo, prste da poližete. Koji god bend da svira u ovom pabu, to znači da je dobar, jer se ovde muzici posvećuje posebna pažnja. U petak 27. januara će vas zabavljati grupa „Deputa madre“, a u subotu 28. januara „Euterpa“. Za oba sastava ste sigurno čuli, a ako niste, vreme je!

Ko je u blizini Pančevačkog mosta, Pionira…

Novi Bitefartcafe pripremio vam je nešto lepo i ove nedelje. Nekima poznati kao Depeche Mode tribute, bend „Gift“ nudi mnogo više od toga. Scenski nastup je samo jedna od stvari koje nudi ovaj sastav u petak 27. januara. Moćni vokali i odlična svirka su ono što vas očekuje u subotu 28. januara uz „Girls, Boys and Toys“! Rock & house exravaganza, ali i najnoviji pop, MTV, VH1 hitovi. Možete samo da slušate ali bolje je ako đuskate! Rezervišite svoja mesta na 063594294 i 063594054.

A kod Botaničke bašte Soul, Fank i Bluz!

Klub „SOUL Society“ nalazi se u zgradi Bitef teatra (renovirani prostor starog Bitefartcafe-a) i pravo je mesto za muzičke sladokusce. Tu se okupljaju oni za koje je muzika više od doživljaja, za koje je to način života. U Drinčićevoj 1 će vas u petak prodrmati „Soul kitchen“ koji pravi čuvenu funk svirku gde se izvodi samo odabrani soul, funk i r’n’b, upad 300 dinara. Beogradski power trio „Texas Flood“ bi valjalo čuti u subotu za 300 dinara. Objavili su dva albuma, električni „Grinnin’ In Your Face“ i akustični „Naked Blues“, odsvirali mnoge festivale, delili bine sa značajnim svetskim blues i rock imenima. Ako vam se ovo sve sviđa, rezervišite svoje mesto na 063 377483.

Kultno mesto nedaleko od Slavije

Opuštena atmosfera, ambijent koji odiše istorijom muzike, možda i to nekome treba ovog vikenda. Nisu svi raspoloženi za ludu žurku i đuskanje. Kome prija da jednostavno uživa u hitovima ’80-ih i ’90-ih neće pogrešiti ako ode u „Akademiju 28“ ove subote. Tamo će svirati iskusni muzičari šestočlanog benda „Blueprint“, šestočlani bend u kome se između ostalih nalaze i dva člana „Del Arno benda“ i bubnjar iz čuvenog „Plejboja“. Energična i prijatna svirka uz muški i ženski vokal.

Bitef Art Cafe; foto: Aleksandar Zec

Ovo su neki od naših predloga, otvoreni smo i za vaše.