dolores oriordan preminula dan p

Dolores O’Riordan preminula dan pre zakazanog snimanja sa bendom Bad Wolves

Pevačica legendarnih Cranberries, Dolores O’Riordan, preminula je veče pre zakazanog studijskog snimanja sa bendom Bad Wolves. Naime, bend Bad Wolves je imao nameru da obradi najveći hit benda Cranberries, a Dolores je, oduševljena njihovom verzijom ove pesme, pristala da snimi vokale za istu.

„Zombie je neverovatno lična pesma i uvek smo se divili njenoj sirovosti i iskrenosti, a to je nešto čemu svaki bend treba da stremi. Kada smo čuli da Dolores želi da peva na našoj verziji dobili smo najveći kompliment koji jedan bend može da dobije“, izjavio je pevač benda Bad Wolves, Tommy Vext.

Kada su Bad Wolves predali materijal za svoj budući album izdavačkoj kući Eleven Seven Music, direktor ove kuće Allen Kovac, koji je bio dugogodišnji menadžer benda Cranberries i Dan Waite koji je bio dobar prijatelj sa Dolores, došli su na ideju da bi ona mogla da učestvuje i na ovoj verziji pesme.

„Vest o Doloresinoj smrti me je duboko potresla, pogotovo zato što mi je veče pre smrti ostavila glasovnu poruku u kojoj zvučala uzbuđeno i puno života“, izjavio je Dan Waite.