Kiki Lesandric i Piloti
foto: klub Negativ

„Unplugged“ koncert Kikija Lesandrića i Pilota

Sve je bogatiji sadržaj finalne večeri Akustičarskog festival mladih „UNFEST 2016“, koji će se održati 8. decembra u Novom Sadu. U revijalnom delu Festivala, nakon predstavljanja finalista, u Studiju M, nastup će imati Kiki Lesandrić i Piloti koji će podsetiti sve prisutne na najpoznatije hitove i to u unplugged verziji.

[su_quote cite=”kaže Kiki Lesandrić.”]Počastvovan sam što će Piloti učestvovati ove godine na UNFEST-u i što ću i ove, kao i prošle, biti deo Festivala mladih. Piloti su prepoznatljivi po rok muzici i jakim rifovima, ali mnogo volimo da sviramo i u akustičnoj postavci instrumenata. Krajem prošle godine svirali smo kraću ‘unplugged’ tureju koja je izazvala zaista sjajne reakcije publike. Jedva čekam da se predstavimo novosadskoj publici u legendarnom studiju M. Verujem da ćemo svi uživati na celom Festivalu.[/su_quote]

Programski savet Akustičarskog festivala mladih „UNFEST“, na čelu sa selektorom Milanom Đurđevićem, frontmenom grupe „Neverne bebe“ prikupljaće takmičarske kompozicije do danas, a 6 do 8 odabranih finalista nastupiće na finalu UNFEST-a. Pobedniku festivala dodeljuje se novčana nagrada od 120.000 dinara.