Kiki Lesandric i Piloti
foto: klub Negativ

„Unplugged“ koncert Kikija Lesandrića i Pilota

Sve je bogatiji sadržaj finalne večeri Akustičarskog festival mladih „UNFEST 2016“, koji će se održati 8. decembra u Novom Sadu. U revijalnom delu Festivala, nakon predstavljanja finalista, u Studiju M, nastup će imati Kiki Lesandrić i Piloti koji će podsetiti sve prisutne na najpoznatije hitove i to u unplugged verziji.

Počastvovan sam što će Piloti učestvovati ove godine na UNFEST-u i što ću i ove, kao i prošle, biti deo Festivala mladih. Piloti su prepoznatljivi po rok muzici i jakim rifovima, ali mnogo volimo da sviramo i u akustičnoj postavci instrumenata. Krajem prošle godine svirali smo kraću ‘unplugged’ tureju koja je izazvala zaista sjajne reakcije publike. Jedva čekam da se predstavimo novosadskoj publici u legendarnom studiju M. Verujem da ćemo svi uživati na celom Festivalu.kaže Kiki Lesandrić.

Programski savet Akustičarskog festivala mladih „UNFEST“, na čelu sa selektorom Milanom Đurđevićem, frontmenom grupe „Neverne bebe“ prikupljaće takmičarske kompozicije do danas, a 6 do 8 odabranih finalista nastupiće na finalu UNFEST-a. Pobedniku festivala dodeljuje se novčana nagrada od 120.000 dinara.